Març 2024, les estrenes de les plataformes

- Advertisement -

Cada mes les plataformes d’streaming estrenen desenes de noves sèries i de noves temporades, i és molt difícil seguir-les totes. Per sort, a El Cinèfil tenim la solució per buscar menys i veure més. Mensualment, fem una tria de les ficcions seriòfiles ordenades per data d’estrena que, sota el nostre humil criteri, són més interessants o atractives. Aquí teniu la nostra selecció del mes de març: 

The Regime

The Regime
The Regime

- Advertisement -

Explica la història d’un any dins dels murs del palau d’un règim europeu modern a mesura que es comença a ensorrar.

- Advertisement -

Plataforma: HBO Max
Episodis: 6
Temporada: 1
Estrena: 4 de març

The Gentlemen

Netflix presenta la nova sèrie de Guy Ritchie: ‘The Gentlemen’

Eddie Horniman és un home que hereta inesperadament l’enorme finca rústica del pare i descobreix que forma part d’un imperi del cànnabis. Per si no n’hi hagués prou, diversos hampons de la Gran Bretanya reclamen un tros del pastís. Decidit a mantenir la seva família lluny de les urpes dels mafiosos, Eddie intenta vèncer-los al seu propi territori, però a mesura que se submergeix al món criminal, comença a trobar-li el gust.

Plataforma: Netflix
Episodis: 8
Temporada: 1
Estrena: 7 de març

Mary & George

Mary & George
Mary & George

Segueix la història de la comtessa de Buckingham que va modelar el seu fill per seduir el rei Jaume I i convertir-se en el seu amant totpoderós, a través de la intriga, tornant-se més rica, amb més títol i influent del que Anglaterra no hagi vist mai.

Plataforma: SkyShowtime
Episodis: 7
Temporada: 1
Estrena: 8 de març

Un nuevo amanecer

Un nuevo amanecer
Un nuevo amanecer

- Advertisement -

Candela (Yolanda Ramos) és una actriu i humorista que ha tocat fons. A més d’artista, Candela també és una dona i una mare que lluita per sobreviure en un món ple de prejudicis i normes. No donava gaire importància a les dosis d’alcohol i drogues fins que es desploma en directe en un programa de televisió. Ara s’ha d’internar en un centre de desintoxicació per tractar-ne les addiccions.

Plataforma: Atresplayer
Episodis: 8
Temporada: 1
Estrena: 10 de març

Invincible

‘Invincible’ (T2-P1), més i millor

Quan Mark Grayson hereta superpoders amb 17 anys, es converteix en un dels superherois més grans de la Terra, juntament amb el pare. Tots els seus somnis anhelats des que era petit es fan realitat… fins que passa una cosa que ho canvia tot.

Plataforma: Prime
Episodis: 4
Temporada: 2 (Part 2)
Estrena: 14 de març

Manhunt

Manhunt
Manhunt

Aquesta sèrie de ficció històrica amb tints de thriller conspiratiu aprofundeix en les conseqüències del primer assassinat d’un president nord-americà i en la lluita per preservar i protegir els ideals del pla de reconstrucció de Lincoln.

Plataforma: Apple TV+
Episodis: 7
Temporada: 1
Estrena: 15 de març

Mano de hierro

Netflix roda la sèrie catalana ‘Mano de hierro’

El port marítim de Barcelona rep gairebé 6.000 contenidors al dia. Mercaderies procedents de tot el món que, en un sol any, poden amagar més de 30.000 kg de cocaïna, convertint la ciutat Comtal en una de les portes d’entrada més importants d’Europa al lucratiu negoci del narcotràfic. Un inesperat accident i la desaparició d’un important carregament de cocaïna desencadenarà una despietada guerra plena d’assassinats i venjances.

Plataforma: Netflix
Episodis: 8
Temporada: 1
Estrena: 15 de març

Coppola, el representante

Coppola
Coppola

Segueix la increïble i polèmica vida de Guillermo Coppola, el llegendari representant del futbolista Diego Armando Maradona.

Plataforma: Disney+
Episodis: 6
Temporada: 1
Estrena: 15 de març

Palm Royale

Palm Royale
Palm Royale

El 1969, una dona intenta travessar aquesta línia impermeable que separa rics i pobres per assegurar-se un lloc al cercle més exclusiu dels Estats Units: l’alta societat de Palm Beach.

Plataforma: Apple TV+
Episodis: 10
Temporada: 1
Estrena: 20 de març

X-Men ’97

X-Men '97
X-Men ’97

Seqüela de X-Men: The Animated Series, sèrie que es va fer famosa a la dècada dels noranta.

Plataforma: Disney+
Episodis: 11
Temporada: 1
Estrena: 20 de març

3 Body Problem

3 Body Problem
3 Body Problem

Minisèrie que reflecteix un viatge des dels anys 60 fins al final dels temps, des de la vida a la Terra fins a les vores llunyanes de l’univers, que compta també el primer contacte entre la humanitat i una civilització alienígena.

Plataforma: Netflix
Episodis: 8
Temporada: 1
Estrena: 21 de març

 

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents