Qui som?

El Cinèfil és un projecte periodístic i cultural que va néixer l’any 2016 amb un triple objectiu. El primer és omplir el buit que hi havia a la xarxa d’un mitjà de comunicació que informi diàriament en llengua catalana sobre les novetats del cinema, les sèries i la televisió fent ús de les eines de la comunicació multimèdia. El segon és donar visibilitat al gran nombre d’esdeveniments vinculats al cinema que hi ha en els territoris de parla catalana. Els diversos festivals, cicles, produccions, guardons i sales de cinema són només una mostra de la importància que té el cinema en el nostre temps d’oci. El tercer, organitzar tot tipus d’esdeveniments relacionats amb el món audiovisual per difondre i gaudir del setè art.

El cinèfil pretén informar de tot el que a veure amb el món del cinema. Des de les grans produccions de Hollywood fins a curtmetratges de realitzadors emergents passant per l’actualitat sobre premis i festivals nacionals i internacionals. En altres paraules, oferir continguts en diversos formats i canals no només sobre el cinema català (que també) sinó sobre el cinema en català.

 

Com a mitjà de comunicació El cinèfil neix amb un equip de periodistes capitanejat per Joan Ramon Armadàs i més de 25 col·laboradors especialitzats amb la vocació d’informar amb rigor sobre l’actualitat i tot el que envolta el món del cinema a través d’articles, crítiques, fotografies, entrevistes i reportatges.

Gaudiu dels continguts i… Que el cinema us acompanyi!