El cinèfil és un projecte periodístic i cultural que neix amb un doble objectiu. El primer és omplir el buit que hi ha a la xarxa d’un mitjà de comunicació que informi diàriament sobre les novetats del cinema en llengua catalana fent ús de les eines de la comunicació multimèdia. El segon és donar visibilitat al gran nombre d’esdeveniments vinculats al cinema que hi ha en els territoris de parla catalana. Els diversos festivals, cicles, produccions, guardons i sales de cinema són només una mostra de la importància que té el cinema en el nostre temps d’oci. Tot això sense comptar les estones que passem cada dia a casa amb mirant sèries, documentals o pel·lícules a les desenes de canals que sintonitzen les nostres televisions o les plataformes a les que ens connectem amb els nostres dispositius mòbils.

El cinèfil pretén informar de tot el que a veure amb el món del cinema. Des de les grans produccions de Hollywood fins als curtmetratges de realitzadors emergents passant per l’actualitat sobre premis i festivals nacionals i internacionals. En altres paraules, oferir continguts en diversos formats i canals no només sobre el cinema català (que també) sinó sobre el cinema en català.

Com a mitjà de comunicació El cinèfil neix amb un equip de periodistes capitanejat per Joan Ramon Armadàs i més de 25 col·laboradors especialitzats amb la vocació d’informar amb rigor sobre l’actualitat i tot el que envolta el món del cinema a través d’articles, crítiques, fotografies, entrevistes i reportatges.

Gaudiu dels continguts i… Que el cinema us acompanyi!