Anya Taylor-Joy serà ‘Furiosa’ a la preqüela de ‘Mad Max’

- Advertisement -

La saga Mad Max continua amb Furiosa. La franquícia dirigida per George Miller va donar el tret de sortida el 1979 amb Mel Gibson al capdavant. A ella la van seguir dues seqüeles estrenades el 1981 i el 1985. Quan es pensava que la trilogia estava tancada, el 2015 va arribar Mad Max: Fury Road, per a avivar la flama. La sèrie cinematogràfica és considerada com una de més millors i més enèrgiques dins el cinema de ciència-ficció postapocalíptica i d’acció. Va esdevenint un referent.

Furiosa
Furiosa

- Advertisement -

El cineasta George Miller continua imparable i, gairebé 10 anys, més tard presenta la preqüela de Mad Max: Fury Road sota el títol Furiosa. D’aquesta manera no només reivindica que la saga segueix, també deixa de manifest la seva intenció d’expandir-la.

Furiosa, la protagonista

- Advertisement -

Furiosa se centrarà en una versió més jove del personatge interpretat per Charlize Theron a Fury Road i, segons el mateix George Miller, cobrirà un lapse de temps de diversos anys a través d’aquest personatge que recau sobre l’actriu Anya Taylor-Joy. La resta d’actors confirmats està encapçalada per Chris Hemsworth es ficarà sota la pell del malvat Dementus; Nathan Jones, de nou com a Rictus Erectus, Tom Burke i Angus Sampson, encara per confirmar els seus personatges. 

Furiosa
Furiosa

La trama de la preqüela centrada en el personatge de Furiosa de jove promet força emocions fortes. En ella es mostrarà l’evolució del personatge des dels seus orígens fins a arribar a ser el que tothom va descobrir a Mad Max: Fury Road. Ella va ser allunyada de la seva llar i va haver d’adaptar-se en un món hostil per tal de sobreviure. La història tractarà temes candents com la resistència, la redempció, el poder, tots ells cavalcant entre l’emoció i l’acció. El malvat Dementus, un tirà líder d’una horda de motoristes, serà el que capturarà a la jove Furiosa

Furiosa
Furiosa

Actualment, la cinta es troba en fase de postproducció i té l’estrena prevista pel pròxim 24 de maig del 2024. L’anterior producció de George Miller, 3.000 Years of Longing, va ser presentada el 2022 al Festival de Cannes… Pot ser que també aquest sigui l’escenari ideal per a estrenar Furiosa

‘Mad Max’, el guerrer de la carretera

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents