Netflix roda la sèrie catalana ‘Mano de hierro’

- Advertisement -

La plataforma Netflix ha anunciat aquest desembre l’inici del rodatge Mano de hierro, una nova sèrie nascuda a Catalunya. Aquest thriller de 6 episodis està creat i dirigit pel director català Lluís Quílez (Bajo cero) i produït per la també catalana The Mediapro Studio. El repartiment té noms destacats com Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina i els multipremiats intérprets catalans Sergi López, Eduard Fernández i Enric Auquer.

Thriller a Barcelona

Situem-nos. El port marítim de Barcelona rep gairebé 6.000 contenidors al dia. Mercaderies procedents d’arreu del món que, en un sol any, poden amagar més de 30.000 kg de cocaïna. Això converteix la ciutat comtal en una de les portes d’entrada més importants d’Europa al lucratiu negoci del narcotràfic.

- Advertisement -

Un bon coneixedor és Joaquín Manchado, propietari de la principal terminal del port de Barcelona. Si algú vol fer servir el port per importar una càrrega il·legal, ha de comptar amb la seva col·laboració i amb el suport de tota la xarxa criminal que ha conformat al seu voltant. Tot i això, un inesperat accident i la desaparició d’un important carregament de cocaïna desencadenarà una despietada guerra plena d’assassinats i venjances.

- Advertisement -

La sèrie acaba de començar el seu rodatge i les pròximes setmanes recorrerà diferents localitzacions de Barcelona, ​​Lleida o Girona. Malgrat que Netflix encara no ho ha especificat, tot apunta que la ficció s’estrenarà a finals de l’any 2023.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents