‘Deadpool & Wolverine’: una història de (des)amor

- Advertisement -

Deadpool & Wolverine és el títol oficial de la 3a entrega de l’antiheroi més irreverent del Marvel. I ja té data d’estrena! Serà segur un dels films de més èxit de l’estiu amb la seva estrena prevista el 26 de juliol.

No només Ryan Reynolds torna al paper de Deadpool… A ell, s’uneix l’actor Hugh Jackman, que interpretarà a Wolverine, per primer cop des de la seva aparició a Logan (James Mangold, 2017). El seu paper serà determinant, ja que malgrat que l’han amagat al tràiler, serà coprotagonista amb el mateix Reynolds.  

- Advertisement -

- Advertisement -

Els ideals del personatge estan molt allunyats dels de Disney. Però la companyia va adquirir els drets dels personatges 20th Century Fox després de l’absorció que es va produir el 2019. Això ha implicat una inclusió del personatge a l’univers Marvel. Els crossovers, les múltiples dimensions i versions dels mateixos personatges en altres universos tot just acaben de començar. El cineasta Shawn Levy dirigeix de nou Ryan Reynolds després de treballar amb ell a Free Guy.

Imatges del rodatge de 'Deadpool & Wolverine'
Imatges del rodatge de ‘Deadpool & Wolverine’

Deadpool & Wolverine: sinopsi i elenc

El fet que aquesta producció arribi gairebé 6 anys més tard de la seva predecessora ha fet que els fans facin diverses travesses sobre el que passarà. N’hi ha hagut tantes que el director hi ha fet menció directa.

“Els rumors d’actors, cantants i estrelles de l’esport que sembla que estan en Deadpool 3 són fabulosos. Si fos veritat tot el que diu Internet, tindria el millor repartiment de la història del cinema. Simplement, diré que alguns d’aquests rumors són veritat, i altres no”.

Els que sí que s’han confirmat són: Emma Corrin que interpretarà la malvada Cassandra i Morena Baccarin que repeteix el paper de la xicota del protagonista. També els acompanyaran Rob Delaney (Sugar-Bear), Leslie Uggams (Blind Al) i Karan Soni (Dopinder). Completa el càsting Matthew Macfadyen (en Tom Wambsgans de Succeccion) que interpreta el personatge de Paradox. Aquest personatge, un agent de l’agència TVA unirà la trama de la pel·lícula amb la de la sèrie Loki.

Matthew Macfadyen és Paradox a 'Deadpool & Wolverine'
Matthew Macfadyen és Paradox a ‘Deadpool & Wolverine’

Deadpool & Wolvenie tenia prevista l’estrena el 30 d’abril. A conseqüència de la vaga d’actors i guionistes el seu rodatge es va veure seriosament afectat. El 8 de novembre del 2023 finalment, va acabar-se de rodar i es va fixar la nova data d’estrena mundial: el 26 de juliol del 2024.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents