Netflix presenta la nova sèrie de Guy Ritchie: ‘The Gentlemen’

- Advertisement -

El director Guy Ritchie (Operation Fortune o Sherlock Holmes) presenta una sèrie spin off de la cinta original The Gentlemen (2019) sota el mateix títol. La ficció estarà disponible a partir de març a la plataforma streaming Netflix i tot just s’ha desvetllat el primer teaser tràiler. Tindrà 8 episodis, dels quals els dos primers són dirigits per Ritchie. Es tracta de la tercera sèrie dirigida pel cineasta després d’adaptar per a televisió les cintes Lock, Stock and Two Smoking Barrels el 2000 i Snatch el 2017.

A The Gentlemen: La sèrie, l’Eddie Horniman (Theo James) hereta inesperadament l’enorme finca rústica del seu pare i descobreix que forma part d’un imperi del cànnabis. Per si no fos prou, diversos delinqüents de la Gran Bretanya reclamen un tros del pastís. Decidit a mantenir a la seva família lluny de les arpes dels mafiosos, l’Eddie intenta vèncer-los en el seu propi terreny. Però a mesura que se submergeix en el món criminal, comença a trobar-li el gust.

- Advertisement -

The Gentlemen

Un elenc a l’estil Ritchie

- Advertisement -

La sèrie The Gentlemen continuarà comptant amb l’estil particular del cineasta combinant el thriller, l’humor negre i l’acció. L’elenc està encapçalat per Theo James (The White Lotus o Divergent), el qual es fica sota la pell del Duc d’Halstead, l’Eddie Horniman, que es troba enmig del món de la delinqüència després d’heretar la propietat del seu pare. L’acompanyen Ray Winstone (Black Widow o The Gunman) que donarà vida a Bobby Glass, un delinqüent professional de l’East End de Londres responsable de la creació d’un imperi industrial del cànnabis. Kaya Scodelario (Crawl o Tiger House) interpreta a Susie Glass, la filla de Bobby, una dona elegant i fèrria que dirigeix el dia a dia de l’imperi.

Completen l’elenc Daniel Ings (The Crown), Joely Richardson (The Patriot), Vinnie Jones (Lock and Stock), Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Chanel Cresswell (This is England), Michael Vu, Max Beesley (Hijack), Jasmine Blackborow (Maria Antonieta), Harry Goodwins (In His Hands: The Emergence), Dar Salim (The Covenant), Pearce Quigley (Detectorists), Ruby Sear i Peter Serafinowicz (The Tick).

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents