‘Amics Imaginaris’: John Krasinki torna darrera les càmeres

- Advertisement -

Ja fa temps que el carismàtic Jim de The Office ha deixat enrere el personatge. La feina darrera les càmeres de John Krasinski a les dues entregues de A quiet place el van posar al punt de mira de molta gent, que esperava amb interès quin seria el seu nou projecte. Durant temps, a més, va ser sospitós de ser l’elegit per formar part de l’UCM (Univers Cinematogràfic de Marvel) a la nova adaptació dels 4 Fantàstics, i va arribar inclús a tenir un petit cameoDoctor Strange: Multiverse of madness

John Krasinski al set d'”Amics Imaginaris”

- Advertisement -

Desmentit aquest rumor, només quedava esperar al seu retorn com a director i guionista. I l’espera s’ha acabat.

Retrobar-se amb la pròpia infància

- Advertisement -

La pròxima pel·lícula de John Krasinki serà Imaginari Friends (Amics Imaginaris), una cinta on s’allunya del terror però no del fantàstic. En aquesta ocasió, explora la idea dels “amics imaginaris”, construccions fantàstiques que ens feim de nins, però que amb el temps desapareixen. En aquesta cinta ens trobarem amb una nena capaç de veure els amics imaginaris de tothom, i que intentarà reconnectar els adults amb els seus records d’infantesa.

Ryan Reynolds i Cailey Fleming

Així, amb aquesta cinta Krasinski explora els límits de la imaginació infantil. Canvia el tipus de públic al qui es dirigeix, però manté els monstres a la seva zona d’interès. Encara que des d’una altra perspectiva.

Un càsting amb grans noms i retrobaments

La consolidació de John Krasinki a Hollywood també es pot veure amb el càsting d’aquesta pel·lícula. Entre els actors i actrius que hi apareixen hi trobem noms com Ryan Reynolds, el mateix Krasinski o les veus de Phoebe Walter-Bridge i Steve Carrel. També hi intervenen Cailey Fleming, Fiona Shaw o Louis Gosset Jr. entre d’altres.

La pel·lícula  està produïda per Sunday Night / Maximum Effort i distribuïda per Paramount Pictures. La seva estrena s’espera pel dia 17 de maig i aquest és el tràiler:

- Advertisement -
Joan Miquel Mas Salom
Graduat en Història i periodista vocacional en formació, és un enamorat de la fantasia, el terror i la ciència-ficció. Amb una vida professional caòtica i eclèctica, està sempre pendent de trobar una escletxa de temps per endinsar-se en una bona història, bé sigui entre pàgines com entre pantalles. Pot passar-se hores divagant i sobreanalitzant sèries, pel·lícules i novel·les, una qualitat que explota col·laborant amb 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents