Cita amb el cine negre català a Vilassar de Noir

- Advertisement -

Per tercer any la localitat de Vilassar de Mar es tenyeix de vermell sang amb una nova edició del Vilassar de Noir. El festival de novel·la i cinema negre portarà no només presentacions i novetats literàries sinó una suculent representació del bo i millor del cinema negre català. Dues preestrenes i tres curtmetratges configuren el programa d’enguany que reparteix l’activitat cinèfila en dos dies.

La programació és la següent:

Divendres 26

- Advertisement -

Framed de Marc Martínez Jordan  (80 min)

- Advertisement -

Repartiment: Alex Maruny, Joe Manjón, Júlia Molins, Clàudia Pons, Lídia Casanova, José García Ruiz

Producció: Creatures of the Dark

Framed és la xarxa social del moment. Permet emetre vídeos en streaming des de qualsevol dispositiu mòbil. Milers d’usuaris de tot el món s’han llançat a una esbojarrada cursa per aconseguir el màxim nombre de visites i, amb això, la màxima notorietat. No hi ha normes. No hi ha censura. Els continguts emesos es tornen cada vegada més violents i controvertits. El costat més fosc de les xarxes socials ha esclatat.

Diumenge 28

CURTMETRATGES

Clandestí de JR Armadàs i Ivan Mulero (10’) 

Repartiment: Joan F. Charansonnet, Miquel Sitjar, Esther Nubiola

- Advertisement -

En Pol i en Xevi estan nerviosos. Han quedat a les 5:45 de la matinada amb una persona desconeguda. Mentre esperen que arribi, els nervis afloren. Saben que corren perill. Al cotxe hi porten mercaderia sensible. Si els enxampa la policia tot un operatiu que porta mesos gestant-se pot desmuntar-se com un castell de cartes.

Cunetas de Pau Teixidó (19’)

Repartiment: Manuel Morón, Ana Fernández, Mar del Hoyo

Un general falangista està a punt d’afusellar diversos presos republicans a la cuneta d’una carretera, però un jove camperol que torna de caça estroncarà els plans del militar. El que passa a continuació és un entramat de venjances, amenaces i violència que només és possible en una guerra i quan la teva pròpia família corre perill.

L’escarabat al final del carrer de Joan Vives (18’)

Repartiment: Alfred Picó, Alexandra Lacaita, Carme Juan

L’Amadeo viu en un tranquil poble de València, i des que va morir la seva dona, es dedica en cos i ànima a tenir cura del seu sogre invàlid, el senyor Agustín. Un bon dia, Lolín, la mare de la peixatera, tindrà una premonició en decapitar una anguila: a l’Amadeo li queden set dies de vida.

PEL·LÍCULA

Sant Martí de David Ruiz i Albert València (80’) 

Repartiment: Raül Tortosa, Guillem Fernàndez-Valls, Paco Moreno, Anna Ferran, José García Ruiz, Olga Bernardo

Producció: DDM Visual

Sant Martí

Un grup de joves es dirigeix a un festival de rock que se celebra a les muntanyes. Una avaria els obliga a buscar refugi a Sant Martí, un poble de la Catalunya profunda vingut a menys amb els anys. No tots el habitants del llogarret són precisament amables. No totes les decisions preses a la valenta tenen un final feliç…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents