‘El especialista’: Ryan Gosling al límit del cinema d’acció

- Advertisement -

A The Fall Guy (El especialista) veurem a Ryan Gosling al límit! És un doble d’acció. Surt volant. Li disparen. S’estrella. Es llença des de les finestres. I, per si no n’hi hagués prou, cau des d’altures molt poc segures. I tot plegat ho fa pel nostre entreteniment. I ara, després d’un accident que gairebé acaba amb la carrera, aquest heroi de classe treballadora ha de seguir la pista d’una estrella de cinema desapareguda. O sigui, resoldre una conspiració i intentar recuperar l’amor de la seva vida (Emily Blunt) mentre continua fent la seva feina. Què podria sortir bé?

- Advertisement -

Inspirada en la vida real del doble d’acció i director David Leitch arriba la seva pel·lícula més personal. El director de Bullet Train i Deadpool 2, es posa darrere les càmeres d’un nou i divertit thriller d’acció d’alt nivell. I a la vegada signa una d’amor a les pel·lícules d’acció i a l’equip de persones, de vegades subestimades, que les fan.

Ryan Gosling és El especialista en acció (no en l’amor)

- Advertisement -

Ryan Gosling interpreta Colt Seavers, un doble d’acció marcat per mil batalles. Havent deixat el negoci un any abans per centrar-se en la salut física i mental ara torna a ser contractat quan desapareix l’estrella d’una pel·lícula de gran pressupost, dirigida per la seva ex, Jody Moreno (Emily Blunt). Mentre la implacable productora de la pel·lícula (la guanyadora de l’Emmy Hannah Waddingham; Ted Lasso) maniobra per mantenir el secret, Colt realitza les escenes d’acció més extravagants de la pel·lícula. Mentrestant també intenta (amb èxit limitat) tornar a guanyar-se el favor de la Jody.

FALL GUY serie (1) El especialista

Inspirada en la sèrie homònima dels anys 80 de la cadena ABC, El especialista compta també amb Drew Pearce, Geoff Shaevitz d’Entertainment 360 i el creador de la sèrie original de televisió The Fall Guy, Glen A. Larson com a productors executius. L’estrena està prevista per l’1 de març de 2024.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents