5 plans cinèfils per la Setmana Santa

- Advertisement -

Venen dies de vacances i tal com està el panorama no sabem gaire què fer. No patiu que arriba El Cinèfil al rescat. A continuació us proposem uns quants plans per passes bones estones al sofà però també per sortir de casa i descobrir altres mons amb el cinema com eix central. Preparat?

1) Ves al cinema, insensat!

Setmana santa és una del moments àlgids per als cinemes arreu del món. Després de mesos d’incertesa, el 80% dels cinemes estan oberts. A més, aquest dies hi ha un bon número de films que velen molt la pena per motius ben diferents. Us fem una petita llista amb enllaços per a descobrir les pel·lícules a fons.

- Advertisement -

Les nominades als Oscar
‘Taquillassos’ per veure en família

2) Els films nominats als Oscars, des del sofà

- Advertisement -

Si ets més de sofà i manteta (encara que faci bon temps) també tenim solucions per a tu. Aquí tens quatre pel·lícules per veure a les plataformes que tenen moltes possibilitats de premi.

3) Enganxat a una sèrie nova

Sí, més propostes pels que no voleu sortir de casa. Us proposem 4 llistes amb sèries de temàtiques ben diferents entre elles per què no us queixeu.

4) Excussions cinèfiles per Catalunya

Ja podem moure’ns lliurement per tot el territori català així que no teniu excusa. Agafeu el vostre grup bombolla i apunteu-vos a un dels Road Trips que us ha preparat la Irene Solanich.

Ruta 1 – Hollywood a la Costa Brava

Ruta 2 – Cine Català del Segle XXI (1)

- Advertisement -

Ruta 3 – Cine Català del segle XXI (2) 

Ruta 4 – Cine de Terror i Fantàstic a Catalunya 

5) Coneix Marilyn Monroe més a fons

Potser no ho sabies però a Catalunya hi ha una de les col·leccions més importants del món sobre Marilyn Monroe. És una col·lecció privada que es pot visitar situada a Sant Cugat i que no us deixarà indiferents. Aquí teniu més informació.

Visita al Museu Marilyn Monroe de Sant Cugat

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents