El 80% dels cinemes estan oberts per Setmana Santa

- Advertisement -

Després del pitjor any de la història pels cinemes només podia venir una remuntada. Aquesta tornada a la normalitat, però, no està sent ni ràpida ni quantiosa. En altres paraules, la població està tornant a anar als cinemes però d’una manera encara molt tímida. És per això que el Gremi de Cinemes de Catalunya amb el suport de  del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han llençat una campanya per incentivar la ciutadania a tornar als cinemes. En un clip protagonitzat per l’actriu Nora Navas, s’encoratja als cinèfils a gaudir de nou del bon cinema en pantalla gran. 

Els cinemes estan (quasi tots) oberts

- Advertisement -

La manca d’estrenes comercials sobretot per part de les majors de Hollywood va provocar que molts cinemes tanquessin portes després de Nadal. Ara, però, entre que tornen a venir blockbusters i és l’època dels premis el 80% dels cinemes de l’estat espanyol estan oberts segons la Federación de Cines de España. A més el cap de setmana del 19 al 21 de març la taquilla va superar per segon cop aquest 2021 el milió d’euros. L’obertura de cinemes als Estat Units també està ajudant a que les grans empreses productores deixin de retenir producte als calaixos i es recuperi, lentament, el ritme d’estrenes.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents