La banda de lladres de Michael Caine a ‘King of thieves’ La banda de lladres de Michael Caine a ‘King of thieves’
Basat en fets reals, el film narra el robatori d'una joieria per part d'un grup de veterans La banda de lladres de Michael Caine a ‘King of thieves’

Fa un temps els vampirs i els homes llop eren la gran tendència dins el món cinematogràfic, ara sembla que els films sobre robatoris són la nova moda. Fa un temps vam poder veure en acció a Sandra Bullock i el seu grup de dones lladregotes que protagonitzaven el remake titulat Ocean’s 8. El 5 de desembre s’estrenarà King of Thieves, el nou film del director James Marsh, guanyador de l’Oscar per Man on Wire i director del biopic sobre Stephen Hawking The Theory of Everything.

En aquesta ocasió, el film basat en fets reals, estarà protagonitzat per Michael Caine, que donarà vida al líder de la banda i, que estarà acompanyat per Michael Gambon, Jim Broadment i Tom Courtenay. L’elenc estarà completat per Ray Winstone i Charlie Cox. El grup de veterans decidirà dur a terme un robatori a una joieria de Hatton Garden i un cop executat hauran d’evadir la policia que els trepitja els talons.

No és la primera vegada que Caine es posa a la pell d’un fugitiu de la justícia. L’any passat va aparèixer a Going in Style, una comèdia que va protagonitzar al costat de Morgan Freeman i Alan Arkin, en la qual donaven vida a tres homes que volien robar un banc.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*