‘Deús i Monstres’, el nou Univers DC de James Gunn 

- Advertisement -

L’arribada de James Gunn, després de finalitzar la seva col·laboració amb Marvel amb Guardians of the Galaxy. Vol 3, com a corresponsable màxim del futur de la facció superheroica de Warner, juntament amb Peter Safran, encara no havia tingut els primers efectes, més enllà d’alguna declaració d’intencions, l’adeu de Henry Cavill com a Superman o una pilotera momentània amb The Rock i el sonat fracàs de Black Adam i poca cosa més. Però ha arribat el moment del canvi. 

Aquests són els plans de Gunn per a l’Univers DC els pròxims anys, sota el nom de ‘Chapter One: Gods and Monsters’. Aquí teniu tot el que està per venir:

The Batman – Part II

- Advertisement -

The Batman - Part II
The Batman – Part II

- Advertisement -

La seqüela oficial de The Batman arribarà el 3 d’octubre de 2025. Aquest Batman és diferent del Batman del DCU.

The Brave and the Bold

The Brave and the Bold
The Brave and the Bold

Una nova pel·lícula de Batman, no la de Robert Pattinson, està centrada en la relació entre Bruce Wayne i el seu fill Damien, actual Robin. Es basa explícitament en els còmics de Grant Morrison i Tom King.

Superman: Legacy

Superman: Legacy
Superman: Legacy

Aquesta pel·lícula inaugurarà el Capítol I: Déus i monstres del nou Univers DC. La decisió de tornar a començar la franquícia diu molt de com James Gunn vol revolucionar-ho tot. Superman: Legacy arribarà després d’una polèmica amb qui va interpretar el personatge fins fa poc, Henry Cavill. Després de la seva aparició a Black Adam i la confirmació que participaria en una seqüela de Man of Steel (2013), James Gunn i Peter Safran van descartar aquests plans. El que busquen és trencar del tot i donar un altre enfocament a la franquícia.

Supergirl: Woman of Tomorrow 

Supergirl: Woman of Tomorrow 
Supergirl: Woman of Tomorrow

Supergirl tindrà nova pel·lícula, basada en els còmics de Tom King de 2021 i 2022 sobre el personatge, i serà molt diferent de la que vam veure a les sèries, amb Krypto, el supergos.

Swamp Thing

- Advertisement -

Swamp Thing
Swamp Thing

Nova pel·lícula de La Cosa del Pantà, que s’endinsarà en el gènere de terror, amb un personatge que conviurà a l’univers de Superman.

The Authority

The Authority
The Authority

Un grup de violents antiherois que funcionen com el revers fosc de la Justice League

Booster Gold

Booster Gold
Booster Gold

Sèrie que s’endinsarà en el terreny de la comèdia amb la història sobre un individu del futur que utilitza tecnologia sofisticada per fer de superheroi en el present.

Creature Commandos

Creature Commandos
Creature Commandos

Sèrie d’animació escrita per James Gunn en què Frankenstein, un home llop, un vampir i una gorgona combaten els nazis a la II Guerra Mundial. Faran la seva aparició, personatges del DCU que tenen versions reals en altres sèries i pel·lícules, amb veus dels mateixos actors. 

Lanterns

Lanterns
Lanterns

Sèrie de televisió de Green Lantern, on els protagonistes seran dos històrics dels còmics, Hal Jordan i Jon Stewart, en una sèrie molt estil HBO i que Gunn ha comparat amb True Detective.

Paradise Lost

Paradise Lost
Paradise Lost

Wonder Woman torna! Després de la cancel·lació de la seva tercera part al cinema la superheroina reneix amb una sèrie de televisió centrada a les amazones abans del naixement de Diana. El referent de Gunn: Game of Thrones

Waller

Amanda
Amanda

Cristall Henry i Jeremy Carver, creador de la recentment cancel·lada Doom Patrol, estan escrivint una sèrie centrada en Amanda Waller, interpretada de nou per Viola Davis. I és que funcionarà com una mena de continuació de The Peacemaker, ja que tornarem a veure Leota, la filla d’Amanda.

Abans que arribin totes aquestes produccions a la petita i gran pantalla, queden pendents d’estrena quatre pel·lícules de l’anterior Univers DC Comics: Shazam! Fury of the Gods, The Flash, Blue Beetle i Aquaman and the Lost Kingdom. Aquí podeu veure el vídeo íntegre amb l’anunci de tots els projectes que té entre mans James Gunn:

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents