‘Peacemaker’: l’antiheroi de DC a HBO

- Advertisement -

L’Univers de DC Comics (DC Extended Universe) fa uns anys que està seguint el rastre de Marvel. La seva darrera producció dirigida per James Gunn (saga Guardians of the Galaxy o Slither) sota el títol The Suicide Squad, va veure la llum el passat estiu i ara es presenta un spinoff centrat en un dels seus personatges: Peacemaker (El Pacificador). Al tràiler oficial es presenta al personatge en una escena en companyia d’altres emmascarats assassins mentre mostren la seva estupidesa a prova de bombes i la seva amistat.

- Advertisement -

L’spin off protagonitzat per John Cena (12 Rounds o Fighting with my family) està creat també per James Gunn i està disponible en format sèrie de televisió a partir del 13 de gener del 2022 a la plataforma streaming HBO Max i està basada en el personatge del mateix nom. Es tracta de la primera ficció ambientada en l’univers estès de DC i compta amb 8 capítols que s’estrenaran setmanalment, excepte els tres primers que ho faran el mateix dia d’estrena.

- Advertisement -

A l’elenc encapçalat per Cena s’uneixen Jennifer Holland al paper d’Emilia Harcourt i Steve Agee com a John Economos, a més d’en Robert Patrick com a Auggie Smith (pare d’en Peacemaker), Freddie Stroma com a Adrian Chase/Vigilante, Danielle Brooks com a Leota Adebayo, Chukwudi Iwuji com Clemson Murn, Christopher Heyerdahl com a Capità Locke, Annie Chang com el detectiu Sophie Song i Lochlyn Munro com al detectiu Larry Fitzgibbon.

La trama se situa al final del film The Suicide Squad, per a explicar que va passar amb el menyspreable personatge que interpreta en John Cena, al qual el públic donava per mort. No obstant això, el Pacificador ha tornat per a enfrontar-se a una nova missió marcada per la violència extrema i l’humor extrem, segell de la casa.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents