Les meravelles de la nova ‘Wonder Woman’

- Advertisement -

Una de les grans estrenes que ha d’arribar a la gran pantalla és sense cap mena de dubte, el debut en solitari de Wonder Woman, protagonitzat per Gal Gadot, que ja vam poder veure a Batman v Superman. Tot i que el rodatge ja va acabar fa dies, continuen apareixen imatges de la superheroïna i de les seves companyes amazones. Una de les grans incògnites que quedaven per desvetllar era l’argument d’aquest nou film de DC i l’encarregat de donar la primícia va ser Entertainment Weekly. Recentment hem vist a la Comic Con de San Diago un nou tràiler força revelador del que serà la pel·lícula.

A la guerra!

- Advertisement -

Segons el portal de notícies, la pel·lícula de Patty Jenkins se centrarà en els orígens de Diana Prince, princesa de les Amazones, entrenada per ser una guerrera invencible. Criada en una illa paradisíaca anomenada Themiscyra (rodada a Itàlia), Diana desconeix què hi ha més enllà fins que un dia, un americà acaba a les costes de l’illa per accident. El pilot Steve Trevor (Chris Pine) li parla dels horrors de la guerra que està vivint el món, la Primera Guerra Mundial i ella decideix abandonar la protecció de l’illa per intentar acabar amb l’amenaça de la guerra. Durant els diferents combats, Diana descobrirà fins on arriben els seus poders i quin és el seu veritable destí.

- Advertisement -

wonder-woman-gal-gadot-movie-interview

La sinopsi és molt semblant a la història original que apareixia en els còmics, amb la principal diferència que Diana lluitarà a la I GM en el film, quan en el còmic o fa a la segona. El guió l’ha firmat Geoff Johns, que s’ha basat en els còmics i en la història plantejada per Zack Snyder i Allan Heinberg.

Les amazones

Gal Gadot estarà acompanyada per altres amazones que viuen amb ella a l’illa de Themiscyra. Una d’elles és la reina Hipòlita i mare de la princesa Diana, que està interpretada per Connie Nielse i a qui es pot veure en aquestes imatges durant el rodatge a Itàlia. Les altres són: la general Antipoe, i tieta de Diana, a qui donarà vida Robin Wright i la tinent Menalippe, interpretada per Lisa Ioven Kongsli. Per la directora Patty Jenkins era important que l’armadura estigués pensada per a elles i que no fos una armadura per homes, “ha de ser diferent, autèntic i real i apel·lant a les dones”, sentenciava.

wonder-woman-amazons

Pòster polèmic en espanyol

Recentment també hi ha hagut força polèmica amb l’aparició del nou pòster de la pel·lícula… Bé més que el pòster en si el que ha provocat enrenou ha estat la seva traducció masclista. En anglès es defineix el personatge com poderós, elegant, savi i meravellós (wonder)… La versió en espanyol ha prescindit d’aquesta qualitat i ha col·locat directament la paraula bellesa per substituir-la. Una manera molt barroera de carregar-se l’esperit d’aquesta superheroïna.

wonder-woman-poster-image_kf9s

wonder-woman-sp_q9yz

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents