Tornen els crims a ‘True Detective’

- Advertisement -

Després de la gran sorpresa protagonitzada per McConaughey i Harrelson que va suposar la primera temporada de True Detective, tot es va ensorrar amb l’arribada de la segona. Tant la crítica com el públic van quedar decebuts amb la baixada de nivell que ens va oferir una segona temporada d’una sèrie que es va catapultar per sí sola a l’Olimp del neo-noir.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson van ser els encarregats l’any 2013 de donar vida Rustin “Rust” Cohle i Martin “Marty” Hart. Els dos detectius relataven amb l’ajuda de flashbacks com van fer el seguiment d’un cas d’allò més pervers, que més endavant es van veure obligats a tornar a obrir. La segona temporada va renovar actors i argument, com si es tractés d’una sèrie nova, però mantenint les essències neo-noirs. En aquesta segona temporada va ser Colin Farrell  l’encarregat de donar vida al detectiu Ray Velcoro i Rachel McAdams a la detectiu Ani Bezzerides. En aquest cas, tot i que el cas a resoldre era diferent, així com també l’ubicació espacio-temporal de l’acció, se seguia el mateix patró de desenvolupament que en la primera temporada, la qual també constava de 8 episodis.

- Advertisement -

- Advertisement -

Ara bé, tot i el desastre que va suposar aquesta segona temporada, Nic Pizzolatto no té cap mena d’intenció de rendir-se i ha promès una tercera temporada que torni a arrencar dels sofàs els espectadors. A més, sembla que l’últim fitxatge per aquesta nova temporada de la sèrie seria Mahershala Ali, qui va guanyar l’Oscar a Millor Actor de Repartiment en la darrere gala pel drama social Moonlight. Tot i que encara no és del tot definitiu, sembla que aviat es podria fer realitat i tindríem el primer detectiu “no-blanc” de la sèrie.

Sembla que Pizzolatto també s’ha posat a treballar ja amb el guió d’aquesta tercera temporada, la qual, com ja hi estem acostumats, renovarà personatges i argument. A més, el director compte amb l’ajuda del guionista David Milch (Deadpool) per poder desenvolupar la trama que ha de seguir el nou cas. De fet, podria ser que l’elecció de Milch hagués vingut donada directament de la cadena HBO, ja que durant la segona temporada se li va donar via lliure a Pizzolatto sol (a la primera va comptar amb l’ajuda de Cary Fukunaga) i el producte no va funcionar bé.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents