‘Flash’ arriba amb el Batman de Michael Keaton

- Advertisement -

DC Studios continua imparable amb els films inspirats en els seus personatges de còmics. El proper en veure la llum a la pantalla gran i, en solitari, serà The Flash, que s’estrena el 16 de juny. La direcció del film recau sobre Andy Muschietti (Mamá o saga It), el qual ha fet servir les seves xarxes socials per a mostrar una fotografia fent referència a la pel·lícula. En ella, a través d’Instagram es pot veure el raig del velocista escarlata protagonitzat per Ezra Miller (saga Fantastic Beast o Justice League). També es pot veure de fons el set de rodatge de Central City, la famosa ciutat d’en Barry Allen. 

- Advertisement -

Mentre treballa al seu laboratori una nit durant una tempesta, un llamp colpeja una safata de productes químics que acaba esquitxant al policia científic Barry Allen amb el seu contingut. Fruit de l’accident, Barry esdevé The Flash, un superheroi capaç de moure’s a supervelocitat, que intentarà protegir Central City de les amenaces gràcies als seus nous poder. 

Flash (i companyia)

- Advertisement -

Els mons xoquen a Flash quan Barry utilitza els seus superpoders per viatjar en el temps i canviar els esdeveniments del passat. Barry intenta salvar la seva família, però sense saber-ho altera el futur i queda atrapat en una realitat en què el general Zod ha tornat i amenaça amb l’aniquilació del món. Però altres superherois vindran a ajudar-lo… En Barry intenta persuadir un Batman molt diferent del que coneix perquè surti de la seva retirada i rescati un kryptonià empresonat… Encara que no sigui el que està buscant. En última instància, per salvar el món on es troba i tornar al futur que coneix, l’única esperança de Barry és lluitar per continuar viu. Però aquest últim sacrifici serà suficient per reiniciar l’univers?

Com és ja sabut a la cinta hi apareixeran els Batman interpretats per Michael Keaton i Ben Affleck i la Supergirl de Sasha Calle. També Micheal Shannon es tornarà a posar a la pell del General Zod. Una altra de les novetats que s’ha esmentat és que el protagonista estrenarà vestuari nou, amb un disseny totalment renovat respecte al que es va poder veure a Justice League d’en Zack Snyder. 

Per altra banda, des del 2014 s’està emetent a la plataforma HBO Max una sèrie inspirada en el personatge de The Flash, la qual és un spin-off de The Arrow, ja que inicialment pertanyia a l’univers d’Arrowverse i conclourà aquest any després de 9 temporades. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents