Aquest any arriba l’esperada pel·lícula de ‘The Flash’

- Advertisement -

DC Studios continua imparable amb els films inspirats en els seus personatges de còmics. El proper en veure la llum a la pantalla gran i, en solitari, serà The Flash, que està previst que s’estreni el pròxim 16 de juny. La direcció del film recau sobre Andy Muschietti (Mamá o saga It), el qual ha fet servir les seves xarxes socials per a mostrar una fotografia fent referència a la pel·lícula. En ella, a través d’Instagram es pot veure el raig del velocista escarlata protagonitzat per Ezra Miller (saga Fantastic Beast o Justice League). També es pot veure de fons el set de rodatge de Central City, la famosa ciutat d’en Barry Allen. 

La trama se centra en l’origen del popular personatge que ja s’ha deixat veure a diverses produccions sota el segell de DC Comics. Mentre treballa al seu laboratori una nit durant una tempesta, un llamp colpeja una safata de productes químics que acaba esquitxant al policia científic Barry Allen amb el seu contingut. Fruit de l’accident, Barry esdevé The Flash, un superheroi capaç de moure’s a supervelocitat, que intentarà protegir Central City de les amenaces gràcies als seus nous poder. 

- Advertisement -

Fins al moment, no s’ha desvetllat cap tràiler oficial, malgrat que queden uns pocs mesos per a la seva estrena. Tot apunta que es presentarà durant la Super Bowl que tindrà lloc el pròxim 12 de febrer. La cinta és tota una incògnita, ja que només se sap que apareixeran els Batman interpretats per Michael Keaton i Ben Affleck i la Supergirl de Sasha Calle. Una altra de les novetats que s’ha esmentat és que el protagonista estrenarà vestuari nou, amb un disseny totalment renovat respecte al que es va poder veure a Justice League d’en Zack Snyder. 

- Advertisement -

Per altra banda, des del 2014 s’està emetent a la plataforma HBO Max una sèrie inspirada en el personatge de The Flash, la qual és un spin-off de The Arrow, ja que inicialment pertanyia a l’univers d’Arrowverse i conclourà aquest any després de 9 temporades. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents