‘La mirada de la Fiona’, la dramèdia estrella de 3Cat

- Advertisement -

La mirada de la Fiona, és una de les sèries originals que ens podem trobar a 3Cat. La nova plataforma de TV3 ha presentat aquest producte produït per Yumagic Films com un dels plats forts de l’arrencada del projecte de nova OTT. La ficció, de sis capítols de 20 minuts, és una comèdia dramàtica protagonitzada per Mireia Oriol (Les de l’hoquei), Sergi Cervera (Polònia) i Dafnis Balduz (Los renglones torcidos de Dios). 

La mirada de la fiona (1)
La mirada de la fiona (1)

- Advertisement -

La història gira al voltant de la Fiona (Mireia Oriol) una jove perduda que està a punt de fer els 30 anys. No té casa i salta d’amant en amant per passar la nit en algun lloc… Que no sigui la casa de la seva mare, que pateix una malaltia mental.  Té una por no acceptada a fer arrels, alhora que no suporta la solitud. El Marçal (Sergi Cervera) és resolutiu, aventurer i canalla. Després de viatjar pel món fent de cuiner, decideix viure a casa de la mare, que va morir fa un any. Quan coneix la Fiona descobrirà, per primer cop a la vida, què és tenir una amiga. L’Oriol (Dafnis Balduz) és el germà gran del Marçal. És estable, perfeccionista i ho té tot sota control. Fins que la seva parella s’adona que no vol el mateix que ell i entra en crisi.

La mirada de la Fiona o trobar el teu lloc al món

- Advertisement -

La sèrie està dirigida per Dídac Cervera (Mil coses que faria per tu) i Sergi Cervera i produïda per Yumagic Films. La mateixa productora és la responsable de la sèrie Jo també em quedo a casa. Sergi Cervera n’és també autor del guió, juntament amb Blanca Bardagil, que ja havia participat com a guionista a la sèrie Cites

La sèrie va tenir la seva premiere al Festival FIC-CAT que per 1r cop es va obrir al món de les sèries programant una sessió amb la temporada completa.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents