‘Juror #2’, l’adeu (definitiu?) de Clint Eastwood

- Advertisement -

El veterà actor, director, guionista i productor Clint Eastwood (93 anys) sembla que està decidit a posar punt final a la seva extensa i excelsa carrera cinematogràfica amb el seu darrer treball darrere les càmeres amb el thriller judicial, Juror #2.

Clint Eastwood
Clint Eastwood al rodatge de ‘Cry Macho’ (2021)

- Advertisement -

Segons la informació publicada fins a la data per Warner Bros, la darrera pel·lícula com a director d’Eastwood explica la història d’un membre del jurat en un judici per assassinat, que s’adona que podria haver causat la mort de la víctima per conducció temerària, moment en què haurà de bregar amb el dilema de manipular el jurat per salvar-se o revelar la veritat i entregar-se.

- Advertisement -

Els primers rumors apunten que Eastwood vol com el membre protagonista del jurat a Nicholas Hoult, que acaba d’estrenar Renfield al costat de Nicolas Cage interpretant a Dràcula. Per altra banda, un altre nom que sona amb força és el de Toni Collette com a fiscal, que està d’actualitat gràcies a la sèrie de Prime Video, The Power.

Juror #2
Toni Collette, Clint Eastwood i Nicholas Hoult

Tot i que la productora afirma que el film serà l’adeu definitiu del protagonista de Cry Macho (2021), el director no ha declarat oficialment la seva intenció de jubilar-se, però és probable que pensi en el retir professional després d’aquest projecte. Malgrat això, recordem que també va anunciar el seu comiat després de Gran Torino (2008) i ha seguit en actiu.

Juror #2 serà la pel·lícula número 40 dirigida per Eastwood, complementant un llegat juntament amb la seva carrera com a actor. A més dels premis a Millor Director i Millor Pel·lícula per Unforgiven (1992) i Million Dollar Baby (2004), el mètode d’una sola presa i l’habilitat d’Eastwood per lliurar pel·lícules per sota del pressupost l’han distingit d’altres directors a Hollywood. També va obtenir nominacions als Premis de l’Acadèmia per pel·lícules com Mystic River (2003) i Letters From Iwo Jima (2006), així com el drama Changeling, protagonitzat per Angelina Jolie.

Per saber més de Clint Eastwood:

Un bandido de veritat

Clint Eastwood se sincera en una masterclass a Cannes

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents