‘The Power’, estrena a Prime Video

- Advertisement -

Prime Video estrena el 31 de març The Power, una producció d’Amazon Studios i SISTER (Chernobyl), amb Raelle Tucker (True Blood) com a showrunner, i basada en la guardonada novel·la de l’autora britànica Naomi Alderman.

The Power_1
La família Cleary López a ‘The Power’.

El poder d’electrocutar

- Advertisement -

The Power és el nostre món, excepte per un gir de la natura. De sobte, i sense avís previ, unes adolescents desenvolupen el poder d’electrocutar la gent a voluntat. La sèrie presenta un repartiment de personatges extraordinaris des de Londres a Seattle i de Nigèria a Europa de l’Est, a mesura que el Poder evoluciona des d’un pessigolleig a les clavícules fins a una alteració completa de l’equilibri del poder del món.

- Advertisement -

The Power_2
Auli’i Cravalho com Jos Clearly a ‘The Power’.

Toni Collette interpreta l’alcaldessa Margot Cleary-López, juntament amb John Leguizamo qui fa de Rob López, Auli’i Cravalho de Jos Cleary-López, Toheeb Jimoh de Tunde Ull, Josh Charles és Daniel Dandon, Eddie Marsan és Bernie Monke, Ria Zmitrowicz és Roxy Monke, Zrinka Cvitešić interpreta Tatiana Moskalev i, finalment, Halle Bush es fica a la pell d’Allie Montgomery, entre d’altres.

The Power_3
Halle Bush com Allie a ‘The Power’.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents