La vida de Julio Iglesias es converteix en una sèrie de Netflix

- Advertisement -

Julio Iglesias té una vida de sèrie de Netflix… I ho saps! I és que vivim una època daurada de biopics musicals. Només aquest 2024 hem vist films de Milli Vanilli (Girl you know it’s true), Amy Winehouse (Back to Black) i Bob Marley (One Love)… I a prop de casa no ens quedem curts. El 2024 hem vist pel·lícules sobre Locomia, Los Planetas (Segundo premio) i Peret per posar només alguns exemples. Però a Espanya el pare de tots (sí, hem dit el pare) és Julio Iglesias i per fi es farà justícia. Netflix ha arribat a un acord amb el cantant per portar la seva tortuosa vida a la pantalla. Per primer cop, aquest mite de la cançó que ara té 80 anys participarà en el procés creatiu d’una ficció. Segons explica Netflix “ho explicarà tot sobre la seva vida i la seva increïble trajectòria musical”.

Julio Iglesias, un truhán y un señor en una sèrie de Netflix

Encara no té nom però aquesta ficció, que actualment es troba en fase de desenvolupament, explicarà l’ascens meteòric de Julio Iglesias. Veurem com es va convertir en el primer artista no anglosaxó que va aconseguir entrar al mercat nord-americà i asiàtic. Al llarg dels seus més de 55 anys de carrera, Julio Iglesias ha enregistrat i cantat en 12 idiomes i ha connectat els fans de tot el món, convertint-se en el primer artista espanyol amb abast universal que va aconseguir que les seves cançons es cantessin en tot el planeta.

- Advertisement -

Julio Iglesias Netflix serie (1)

- Advertisement -

“Després de tantes especulacions, llibres i documentals en què no he participat, per primera vegada he decidit explicar la veritat de la meva vida a una companyia universal com Netflix”, ha afirmat Julio Iglesias. “Després de meditar-ho molt, una carta molt emocionant que em va enviar Bela Bajaria, vicepresidenta de continguts de Netflix, va ser suficient per convèncer-me que Netflix era la companyia ideal per fer aquest projecte”.

Un dels productes estrella de Netflix, una vida amb alts i baixos

La història de Julio Iglesias, evidentment, és de les que té girs de guió inesperats. Tot va començar a les categories juvenils del Reial Madrid! Sí, sí, l’home anava per futbolista, però (no sabem si per sort o per desgràcia) un accident va acabar amb la seva carrera com a futbolista d’elit. Uns anys després, va acabar convertint-se en un dels artistes més grans de la història de la música contemporània.

julio-iglesias madrid

Als anys 70, Julio Iglesias es va forjar com a artista, però va ser als 80 quan va aconseguir batre tots els rècords. Entre els centenars de premis que hi té, destaquen el trofeu Guinness dels Rècords com “l’artista llatí que més discos ha venut al món”. Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb artistes com Frank Sinatra, Willie Nelson, Stevie Wonder, Diana Ross, Sting, Dolly Parton, Plácido Domingo, Charles Aznavour, Johnny Hallyday, entre molts altres.

Diego Ávalos, vicepresident de continguts de Netflix està molt agraït de la implicació del cantant. “Estem molt agraïts per la seva generositat. Tots sabem que el seu talent i la seva tenacitat són únics al món. Ara tindrem l’oportunitat de veure més enllà de les llums i les fotos a les revistes. Podrem conèixer en profunditat una persona excepcional que ha acompanyat i acompanyarà moltes generacions de qualsevol racó del planeta”.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents