‘Girl you know it’s true’: ascens i caiguda de Milli Vanilli

- Advertisement -

Milli Vanilli, el duet format per l’alemany Rob Pilatus i el francès Fab Morvan, es va convertir en un fenomen musical a finals dels 80 i principis dels 90. Amb cançons enormement populars, van arrasar a les llistes d’èxits de tot el món. Tot apuntava que Fab i Rob tenien una gran carrera al davant. Fins que la veritat va ser revelada: no eren ells els que cantaven les seves cançons. Oh, sorpresa!

Girl You Know It’s True
Girl You Know It’s True

- Advertisement -

El que va seguir va ser un dels escàndols més grans en la història de la música. El seu ascens meteòric a la fama va acabar sent eclipsat, més tard, per la seva devastadora caiguda. Girl you know it’s true, dirigida pel cineasta alemany Simon Verhoeven, és el relat d’un dels episodis més polèmics de la història del pop. Una cinta més a la llarga llista de biopics musicals. 

- Advertisement -

Ascens meteòric i devastadora caiguda

Els debutants Tijan Njie i Elan Ben Ali donen vida a Rob Pilatus i Fab Morvan, dos ballarins que sota el comandament del productor alemany Frank Farian, famós pel seu treball amb Boney M. i interpretat a la pel·lícula per Matthias Schweighöfer (Oppenheimer), van aconseguir vendre més de 7 milions de còpies a escala mundial del seu single Girl You Know It’s True. En descobrir-se el frau, la seva caiguda va ser, òbviament, fulminant i fins i tot els va ser retirat el Grammy que van guanyar el 1990 el Millor Artista Revelació.

Girl You Know It’s True
Girl You Know It’s True

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents