Aquaman troba el Regne Perdut

- Advertisement -

El 2018 es va estrenar una de les cintes del DC Extended Univers que més divisió d’opinions ha provocat: Aquaman. Dirigida per James Wan (Saw, Insidious) i protagonitzada per Jason Momoa (Fast & Furious X), la pel·lícula era un deliri audiovisual on hi havia cabuda per a l’èpica, l’acció i l’humor. L’èxit indiscutible de la cinta original, amb una taquilla mundial de més de 1.000 milions de dòlars, va fer inevitable una seqüela que, després d’un interminable ball de dates per diversos motius —el judici Johnny Depp i Amber Herard o les polèmiques amb Ezra Miller, entre altres— arriba als cinemes el 20 de desembre de 2023, sota el títol Aquaman and the Lost Kingdom.

Aquaman and The Lost Kingdom
Aquaman and The Lost Kingdom

- Advertisement -

Segons resa la sinopsi oficial publicada per Warner: “Quan s’allibera un antic poder, Aquaman ha de forjar una aliança incòmoda amb un improbable aliat per protegir Atlantis i el món d’una devastació irreversible”. Apuntar que el títol de rodatge de la pel·lícula era Necrus, una mena de revers fosc d’Atlantis governada per un tirà que busca la dominació de la superfície. Necrus podria ser, tant el Regne Perdut que figura al títol de la cinta o el trident negre de Black Manta, l’antagonista d’Aquaman que ja va aparèixer a la primera part.

“Estic molt feliç d’haver fet aquesta segona part perquè passa gairebé tot a la Terra. la pel·lícula se centrarà en els personatges”.
(Jason Momoa)

Noves cares i cares familiars

- Advertisement -

El repartiment de les noves aventures del superheroi marí està poblat de cares familiars a qui vam veure en el llargmetratge original, començant pel ja citat Momoa, que es torna a posar a la pell d’Arthur Curry, i seguint amb Patrick Wilson com Orm, Yahya Abudl-Mateen II com Black Manta, Dolph Lundgren com Nereus, Temuera Morrison com Tom Curry, Nicole Kidman com Atlanna i Amber Heard com Mera. —la veurem molt menys temps en pantalla, a causa del ja citat enfrontament judicial amb Depp del que no va sortir especialment ben parada, però sí que formarà part de la pel·lícula—. Tot això, sense oblidar la gran incorporació a l’elenc d’Aquaman 2 de Ben Affleck, que torna a donar vida a Bruce Wayne/Batman.

Aquaman and The Lost Kingdom
Aquaman and The Lost Kingdom

Pel que fa a l’equip tècnic, a part de la direcció de Wan, destacar el guionista David Leslie Johsnon-McGoldrick (Orphan: First Kill), que repeteix després de la primera Aquaman, el dissenyador de producció Bill Brzeski (Jumanji: The Next Level), i el compositor Rupert Gregson-Williams (Wonder Woman).

Aquaman and the Lost Kingdom serà l’última entrega de l’antic DC juntament amb la recentment estrenada The Flash, abans que James Gunn hagi agafat les regnes de DC amb la seva etapa cinematogràfica anomenada Gods and Monsters.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents