‘The innocents’, el Premi del Públic Virtual de Sitges 2021

- Advertisement -

El públic és sobirà i al Festival de Sitges també és jutge! En aquesta 3a edició del Premi del Públic Virtual, un guardó popular organitzat per El Cinèfil i el Festival de Sitges, ha triomfat clarament la cinta noruega de terror The innocents escrita i dirigida per Eskil Vogt. El film narra de manera crua i bella la història d’uns nens interconnectats per una estranya força sobrenatural. Una lluita entre el bé i el mal personificada en “innocents” infants que ja va causar sensació al Festival de Cannes. La segona posició és per la nova aventura virtual de Mamoru Hosoda, Belle que ha convençut públic i crítica. A poca distància puja al podi amb medalla de bronze la producció catalana Tres de Juanjo Giménez amb una meritòria nota mitjana de 8,4. Completen el Top 5 Limbo de Soi Cheang i la també catalana El páramo del debutant David Casademunt amb un 8,2 i un 8 respectivament.

A continuació podeu consultar el rànquing de les 10 pel·lícules més ben valorades per l’audiència en xarxa del Festival de Sitges. A cada imatge hi veureu el percentatge de vots en estrelles que ha recollit cada film i a sota la valoració mitjana en una nota numèrica de l’1 al 10 per facilitar la comprensió.

- Advertisement -

- Advertisement -

Distribuïda per Vertigo Films. S’estrenarà aquest 2021. Data a confirmar. 

Distribuïda per A contracorriente. S’estrenarà l’any 2022. Data a confirmar

Distribuïda per Filmax. S’estrena el 22 d’octubre als cinemes

Distribució i data d’estrena desconeguda.

Distribuïda per Netflix. S’estrenarà a la plataforma el 26 de gener.

- Advertisement -

Distribuïda per Netflix. Estrenada ja a la plataforma el 8 d’octubre.

Distribuïda per Vertigo Films. S’estrenarà aquest 2021. Data a confirmar.

Distribució i data d’estrena desconeguda.

Distribuïda per A contracorriente. S’estrenarà l’any 2022. Data a confirmar. 

Distribució i data d’estrena desconeguda.

Més informació sobre el Festival de Sitges

Les 15 millors de Sitges 2021

La islandesa ‘Lamb’ guanya el Festival de Sitges

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents