‘El Páramo’: terrorífic debut de David Casademunt

- Advertisement -

El director barceloní David Casademunt va estrenar la seva òpera prima de ficció El Páramo al Festival de Sitges 2021. Aquesta cinta de la productora catalana Rodar y Rodar és una pel·lícula original de Netflix que només es va poder veure en pantalla gran els dies del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L’estrena està prevista a la plataforma el 26 de gener.

- Advertisement -

Aquesta història de terror rodada a Terol està protagonitzada per Inma Cuesta, Roberto Álamo i Asier Flores. Segons la sinopsi oficial facilitada per Netflix el llargmetratge explica com la tranquil·la vida d’una família que viu aïllada de la societat es veu pertorbada per una criatura terrorífica que posarà a prova els llaços que els uneixen.

- Advertisement -

En paraules del director, “El Páramo és un conte sobre què passa quan la teva vida es transforma tant que es converteix en un relat de terror. Una història d’aïllament, d’emocions a flor de pell i d’horrors inesperats”. Casademunt posa la primera pedra en el món de la ficció després de dirigir videoclips, curtmetratges i guanyar el festival In-Edit amb el documental Rumba Tres. De ida y vuelta.

El rodatge d’El Páramo, (conegut prèviament amb el títol de La bestia), va començar a principis del mes de febrer en localitzacions dessolades de la província de Terol i va finalitzar un mes més tard. La localització és “un element fonamental per a endinsar-se en la història”, destaquen els seus productors Joaquín Padró, Mar Targarona i Marina Padró. Els productors s’han mostrat encantats de tornar a treballar amb nous talents com el debutant David Casademunt i els coguionistes Fran Menchón i Martí Lucas i també “en el gènere que més ens agrada: el terror”. La pel·lícula va formar part de la primera edició de la Incubadora d’ECAM.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents