La mida real dels monstres de cine

- Advertisement -

Els monstres de cine no passen de moda… Sabies que el King Kong original mesurava “només” 15 metres i el nou que va debutar a Skull Island és el doble de gran?
Ets conscient que el cuc de sorra de Dune té una llargada de quasi mig quilòmetre? És més alt un Alien o un Predator? És més gran el Balrog d’El senyor dels Anells o el drac Smug de El Hobbit?

La mida sí que importa en els monstres de cine

Sabem que sou gent inquieta i això us preocupa. Totes aquestes preguntes sobre la mida dels monstres més mítics del cinema les teniu en un sol clip de YouTube del canal de MetaBallStudios que podeu veure aquí sota. Només dura 3 minuts i segur que teniu un interessant tema de conversa després.

- Advertisement -

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents