Els millors looks d’estiu de les estrelles catalanes

- Advertisement -

Aquest dijous, 14 de juliol, l’Acadèmia del Cinema Català va celebrar (després de dos anys de pandèmia) la tradicional festa d’estiu. La cita serveix com a punt de trobada del sector audiovisual català, però també per atorgar el Premi Pepón Coromina que enguany ha estat pels Cinemes Girona.

L’Acadèmia premia la valentia i pluralitat dels Cinemes Girona

- Advertisement -

Enguany la trobada ha estat al Castell de Montjuïc de Barcelona i ha servit a l’Acadèmia per explicar algunes de les noves iniciatives que han impulsat com una residència de guionistes o el programa d’internacionalització d’intèrprets ‘Catalyst for Talent’. Més enllà de les presentacions i guardons de caràcter més oficial la festa també ha estat un lloc on tots els membres del sector s’han pogut trobar, xerrar i compartir penes i alegries amb bon vi, cervesa i productes gastronòmics de la terra.

- Advertisement -

A continuació podeu veure els millors looks dels acadèmics i convidats que van passar per la catifa vermella de l’esdeveniment. Les imatges són totes obra del fotògraf Martí Pujol (White Horse).

Denise Castro, directora i guionista

Judith Colell, presidenta de l’Acadèmia

Toni Pinel i Cris Gambín, directors del Fic-Cat

Àlex Brendemühl, actor

Aina Clotet, actriu

Cristina Brondo, actriu

Kike Maíllo, director i guionista

- Advertisement -

Elena Martín, actriu i directora

Claudia Trujillo, actriu

Ricard Balada, actor

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents