Netflix no farà cap pel·lícula sobre el Tió de Nadal en català

- Advertisement -

Seria bonic, però no! Era una innocentada. Que sapiguem Netflix no té cap intenció de portar la història del Tió de Nadal a la petita pantalla. A més, segurament no voldria que els nens de mig món quedessin traumatitzats veient com es maltracta un tronc humanitzat per obligar-lo a cagar regals. Quina salvatjada!! Si us agraden les innocentades us deixem el recull de les últimes fake news que hem publicat a El Cinèfil per riure una estona.

2020

‘The Mandalorian 3’ no es rodarà a Catalunya

2019

‘Sant Jordi’: la sèrie que no es farà

- Advertisement -

2018

Ivan Massagué no serà el nou dolent de la saga Bond

- Advertisement -

2017

Nova versió de ‘Bola de drac’ en imatge real

Aquí podeu llegir la notícia (falsa) tal com l’hem publicat aquest matí

 

 

L’empresa líder de l’streaming a nivell mundial produirà un film sobre la tradició catalana del tió de Nadal. Segons ha pogut saber El Cinèfil, aquesta pel·lícula serà d’animació i se sumarà a altres produccions nadalenques de la plataforma com Klaus la saga The Christmas Chronicles o la més recent Alien Xmas. A més, per primera vegada serà una cinta original de Netflix en llengua catalana.

Encara no se sap res de l’argument oficial del film però tot indica que explicarà l’origen de la tradició catalana d’un tronc màgic que caga regals quan el piques amb un bastó. La intenció de Netflix és estrenar la pel·lícula l’any que ve durant l’època nadalenca i donar a conèixer arreu del món així un dels elements més entranyables del Nadal català. Netlfix ha volgut mantenir en secret, de moment, el nom del director i dels actors de doblatge que participaran a la producció però sí ha revelat que hi haurà un cameo d’un caganer per tal d’explicar també aquesta escatològica tradició al món.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents