‘Sant Jordi’: la sèrie que no es farà

- Advertisement -

Per si no havíeu vist el calendari avui és 28 de desembre i a El cinèfil ens prenem tan seriosament les notícies com les innocentades. Podria haver estat la sèrie del segle però no. TV3 no prepara cap adaptació sobre la llegenda de Sant Jordi tot i que seria fantàstic que ho fes, oi? Potser no serà igual d’èpic però aquest 2020 sí s’estrena la segona temporada de Les de l’hoquei

I si vols gaudir de la innocentada sabent que és mentida aquí a sota pots llegir la notícia falsa… I et deixem també uns enllaços perquè gaudeixis de les innocentades d’anys anteriors.

- Advertisement -

2018 – Ivan Massagué serà el nou dolent de la Saga Bond

- Advertisement -

2017 – Nova versió de Bola de Drac en imatge real

‘Sant Jordi’: TV3 prepara el Joc de Trons català

Hi ha una llegenda. Hi ha cavallers. Hi ha lluites espectaculars. Hi ha una princesa… i hi ha dracs! La llegenda de Sant Jordi té tots els ingredients per convertir-se en la sèrie èpica nostrada per excel·lència i esdevenir, salvant les distàncies, el Joc de trons català. Amb aquests ingredients TV3 ha posat en marxa la producció de La llegenda de Sant Jordi, una sèrie de 13 capítols que veurem el segon trimestre de la temporada 2021 (coincidint amb la festa de la rosa i el llibre). El rodatge es manté en el més estricte secret però El cinèfil ha tingut accés a les primeres imatges de la ficció i us presenta en exclusiva els protagonistes de la que promet ser la sèrie més important de la temporada 20/21.

El protagonista serà Miquel Sitjar que se’ns presentarà com un Sant Jordi veterà: un cavaller bregat en conflictes bèl·lics que haurà d’enfrontar-se, ara, a un enemic ben diferent. La princesa serà interpretada per l’actriu madrilenya Aura Garrido i ja s’ha avançat que no es limitarà a ser “salvada” per Sant Jordi sinó que prendrà part activa en la lluita en un gir feminista de la llegenda. Els governants del reialme amenaçat pel drac seran els intèrprets catalans Josep Maria Pou i Laia Marull, un rei i una reina que amaguen moltes sorpreses i que es mouen entre el bé i el mal.

Donada la dificultat del projecte, TV3 ha preferit comptar amb més d’un director per accelerar la feina d’un rodatge que s’ha de fer en gran part amb croma i amb acabats digitals en 3D. En aquest sentit una de les directores és Anna Maria Bofarull, que ja ha treballat amb aquesta metodologia al film Barcelona 1714. També co-dirigirà la sèrie Joan Frank Charansonnet que actualment es troba en postproducció del seu nou film d’època Terra de telers. Els altres directors i membres de l’equip són encara un misteri. Per últim, l’antagonista i veritable estrella del film serà el drac una creació 100% digital de la qual ja hem pogut rebre un tastet en forma d’imatge.

Ara tocarà, doncs, esperar a rebre més notícies de la que ja és una de les ficcions més esperades de la televisió al nostre país. Seguirem de ben a prop el rodatge i noves informacions d’aquesta ambiciosa adaptació de la nostra llegenda més popular. El 2021 tindrà un Sant Jordi ben diferent…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents