‘The Idea of You’, comèdia romàntica de manual

- Advertisement -

Res no funciona a The Idea of You. El punt de partida és típic i tòpic (la presentació de personatges fins al festival musical que desencadenarà la trama); la trobada de la parella protagonista (una radiant Anne Hathaway, que sorprèn veure-la en un film tan simple, i un inexpressiu Nicholas Galitzine), que, per cert, tenen una química nul·la, resulta absurda i tan poc creïble com la seva atracció. La consolidació (a l’hotel) ja és ridícula, així com ho és el tour europeu.

The Idea of You
The Idea of You

- Advertisement -

Com és inevitable, la parella tindrà una crisi (forçada la reacció de la filla de la protagonista), provocada per l’assetjament dels paparazzis i la repercussió mediàtica en xarxes socials, l’únic punt relativament interessant del pobríssim guió, que desembocarà en ruptura. Però una proposta tan ensucrada no pot acabar malament, de manera que assistirem a un epíleg, novament inversemblant, que ens ofereix l’esperat happy end.

- Advertisement -

En definitiva, The Idea of You és una embafosa ració d’amor ensucrat que no funciona en cap moment i que arribarà a empatxar fins i tot els més acèrrims seguidors del gènere romàntic. Una autèntica pèrdua de temps.

Veredicte

El millor: Anne Hathaway, radiant.
El pitjor: l’embafós excés de sucre que desprèn la pel·lícula.
Nota: 3
- Advertisement -
Xavi Soléhttps://butacareservada.cat/
Tècnic en realització d’audiovisuals i espectacles. Ha exercit de crític de cinema en diferents mitjans tant de premsa escrita com digital i ràdio. També ha estat professor de llenguatge cinematogràfic en diferents centres educatius. Actualment, combina el desenvolupament de la realització de diversos serveis de comunicació amb la direcció del web dedicat al món del cinema www.butacareservada.cat i la codirecció i copresentació del programa radiofònic, també sobre el món del setè art, ‘Cinema per a micros’ a LA NOVA Ràdio de Reus.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents