Anna Castillo és la reina (inútil) d’Espanya a la sèrie ‘Su majestad’

- Advertisement -

Su majestad és el títol de la nova sèrie d’Amazon Prime Video en la qual tindrem una reina d’Espanya catalana. Anna Castillo protagonitzarà una comèdia televisiva creada per Borja Cobeaga (Superlópez, 8 apellidos vascos) i Diego San José (Vota Juan).

A la ficció coneixerem la Princesa Pilar (Anna Castillo) i l’actor Ernesto Alterio (Perfectos desconocidos) en el rol del Secretari Reial. Any 2024. La jove Pilar és una princesa que, de forma sobtada i precipitada, es veu obligada a quedar-se al capdavant de la institució monàrquica després d’un escàndol que esquitxa el seu pare el rei Alfons XIV. O sigui res que pugui passar de veritat a l’Espanya actual…

- Advertisement -

- Advertisement -

Pilar vivia tranquil·la allunyada de la primera línia pública gaudint del sou que li paguem entre tots. Però ara ha de demostrar al país que no és la irresponsable, insolent vaga i inútil que tothom creu. Des de quan les princeses espanyoles són així… Tot ficció! Però què passa si els rumors són certs? Potser l’opinió pública té raó!

Su majestad, una monarquia diferent

La producció de Su majestad té 7 episodis de 30 minuts de durada. La sèrie és la primera incursió de Cobeaga i San José a la TV després d’haver escrit junts reeixides comèdies per a cinema.

“Gràcies a Prime Video, Diego i jo podem emprendre amb Su Majestad el nostre projecte més ambiciós,” comenta Borja Cobeaga. “Fins ara havíem fet pel·lícules o sèries que passaven a bars i pisos. Aquí, per temàtica i per dimensions, fem un salt cap a una comèdia que transcorre en un palau. La protagonista podria ser una noia normal, però no pot ser normal si ets l’hereva al tron”.

Su majestad està produïda per l’empresa 100 Balas (The Mediapro Studios) i Sayaka Producciones. El rodatge ja està en marxa a Madrid i mostrarà diferents i reconeixibles localitzacions de la capital.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents