‘Un món estrany’ d’aventures Disney de ciència-ficció

- Advertisement -

El passat estiu, els comptes oficials de l’empresa més famosa de pel·lícules animades, Walt Disney Animation Studios, va publicar el primer tràiler del seu nou projecte animat titulat Strange World, que en llengua catalana rep el títol Un Món Estrany. El film arriba a Disney+ el 23 de desembre després d’un mes als cinemes, tot esperant ser la resurrecció animada de la ciència-ficció clàssica i un dels films estrella de la plataforma aquest Nadal. 

- Advertisement -

Encara que alguns continuem enganxats a ‘No es parla de Bruno’ i a les cançons que ens regalava Lin-Manuel Miranda amb Encanto, o el relatiu èxit de Lightyear, Un món estrany ens porta una aventura ben diferent. La pel·lícula dirigida per Don Hall, director de Big Hero 6 està escrita pel guionista de Raya and the last Dragon, Qui Nguyen. Segons la sinopsi oficial la cinta narra un viatge d’acció i aventures que s’endinsa en una terra inexplorada i traïdora on criatures fantàstiques esperen els llegendaris Clade, una família d’exploradors les diferències dels quals amenacen de fer malbé la seva última missió i la més crucial amb molta diferència.

- Advertisement -

Els Clade recorreran una terra inexplorada amb un equip ben divers que inclou una taca, un gos de tres potes i una multitud de criatures famolenques. “Inspirada en històries d’aventures clàssiques”, va dir el director Don Hall, “Un món estrany és una aventura/comèdia animada original sobre tres generacions d’una família que superen les seves diferències mentre exploren un món estrany, meravellós i, sovint, hostil”.

Al tràiler podem veure la combinació de la ja modernitzada animació de Disney, amb tocs gràfics antics, com si fos un anunci d’una pel·lícula clàssica d’aventures o de ciència-ficció; un estil visual i argumental que pot donar molt joc a la pel·lícula. Jake Gyllenhaal es posarà a la pell de Clade el Cercador, el fill del llegendari i tenaç explorador i estarà molt ben acompanyat per les veus de Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union i Jaboukie Young-White.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents