Primer tràiler d”Strange World’, la nova pel·lícula animada de Disney

El passat 6 de juny, els comptes oficials de l’empresa més famosa de pel·lícules animades, Walt Disney Animation Studios, va llançar el primer tràiler del seu nou projecte animat titulat Strange World, que també s’estrenarà en llengua catalana sota el títol Un Món Estrany. Tot apunta que serà la resurrecció animada de la ciència-ficció clàssica.

Encara que alguns continuem enganxats a ‘No es parla de Bruno’ i a les cançons que ens regalava Lin-Manuel Miranda amb Encanto, la multimilionària empresa que sembla estar acaparant-ho tot; durant aquest darrer mes, i al costat de l’estrena d’Obi-Wan, ja ha anat deixant anar molles de pa de què sembla ser els seus propers llançaments en el que falta d’any i de cara al 2023. Sense esmentar la immensa quantitat de projectes que veurem de Marvel o Lucasfilm (empreses adquirides per Disney), l’estudi original ja ha anunciat quina serà la seva propera pel·lícula animada.

No estem parlant de Lightyear que s’estrenarà en poc més d’una setmana, sinó d’Strange World la pel·lícula dirigida per Don Hall, director de Big Hero 6, i escrita pel guionista de Raya and the last Dragon, Qui Nguyen.

Segons el resum oficial, es tracta d’un original viatge d’acció i aventures que s’endinsa en una terra inexplorada i traïdora on criatures fantàstiques esperen els llegendaris Clade, una família d’exploradors les diferències dels quals amenacen de fer malbé la seva última missió i la més crucial amb molta diferència.

Al tràiler podem veure la combinació de la ja modernitzada animació de Disney, amb tocs gràfics antics, com si fos un anunci d’una pel·lícula clàssica d’aventures o de ciència-ficció; un estil visual i argumental que pot donar molt joc a la pel·lícula.

Tot i no tenir gaire informació sobre el repartiment que donarà vida la família Clade, Disney ha anunciat que Jake Gyllenhaal es posarà a la pell de Clade el Cercador, el fill del llegendari i tenaç explorador.

Haurem d’esperar fins al 25 de novembre per veure Strange World amb doblatge en català, fins llavors preparem-nos per solcar els cels amb el ninot més estimat de tota una generació, Buz Lightyear. Fins a l’infinit i més enllà!

Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents