‘No Hard Feelings’, un autèntic despropòsit

- Advertisement -

No hard feelings (Sin malos rollos) és un autèntic despropòsit que no té cap sentit, ja partint de la premissa argumental: tan poc creïble com absurda. Uns pares (Laura Benanti i un recuperat Matthew Broderick) volen espavilar el seu tímid i introvertit fill (buit Andrew Barth Percy) abans que marxi a la universitat, tant la relació pares-fill com el mateix caràcter del jove no tenen cap mena de sentit, i per això contracten a una dona (una sensual i desfermada Jennifer Lawrence) perquè surti amb ell a canvi d’aconseguir el cotxe que necessita per mantenir la seva casa.

No Hard Feelings
No Hard Feelings

- Advertisement -

Res podem esperar d’aquest punt de partida de la trama i es confirma al cap de poc d’avançar el metratge. A la nul·la química entre els dos i un guió amb una estructura de manual, s’han de sumar una sèrie de gags realment pobres (només el primer trajecte en cotxe junts o el diàleg previ al bany tenen una mínima gràcia), molts recolzats en l’edat d’ella que no es correspon al que veiem a la pantalla: en moltes ocasions Lawrence sembla que tingui la mateixa edat, o fins i tot més jove, que alguns dels futurs estudiants de Princeton, de manera que el running gag de ser una senyora enmig d’adolescents no s’aguanta per enlloc.

- Advertisement -

No Hard Feelings
No Hard Feelings

En definitiva, ens trobem davant d’una típica i tòpica comèdia adolescent d’estil propi de la dècada dels 80 que fracassa estrepitosament. Només apta pels fans més entregats de la seva protagonista o bé per aquells que busquin matar una tarda d’estiu refugiant-se de la calor amb l’aire condicionat del cinema. Lamentable.

Veredicte

El millor: una Jennifer Lawrence desfermada.
El pitjor: veure una actriu del talent i trajectòria de Jennifer Lawrence en un film com aquest.
Nota: 4

- Advertisement -
Xavi Soléhttps://butacareservada.cat/
Tècnic en realització d’audiovisuals i espectacles. Ha exercit de crític de cinema en diferents mitjans tant de premsa escrita com digital i ràdio. També ha estat professor de llenguatge cinematogràfic en diferents centres educatius. Actualment, combina el desenvolupament de la realització de diversos serveis de comunicació amb la direcció del web dedicat al món del cinema www.butacareservada.cat i la codirecció i copresentació del programa radiofònic, també sobre el món del setè art, ‘Cinema per a micros’ a LA NOVA Ràdio de Reus.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents