10 negocis del món amb noms molt cinèfils

- Advertisement -

Heus aquí un reportatge d’investigació que possiblement significarà el primer Premi Pulitzer per El Cinèfil. Hem pentinat la xarxa i hem trobat una sèrie de negocis repartits pel món que han fet servir el cinema com a inspiració pel seu nom comercial.

On són? Qui és el propietari que ha fet el joc afortunat de paraules? Com a bons periodistes no revelarem les nostres fonts… Esperem, però que passeu una bona estona descobrint aquests comerços i marques que desafien el copyright i fins i tot els límits de l’humor.

T’alegra el dia i et fa la bogada

- Advertisement -

El millor peix fregit del mercat

- Advertisement -

Una perruqueria amb veu pròpia

Menjar tailandès passat per aigua

Barbacoa a la llenya de Mordor

El pa més atractiu del mercat

Menjar per a convenZions

El xurrasco, com el feien abans

Qualitat, preu i una bona puntada de peu

El dolç sabor d’en Mel

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents