L’aposta serièfila de TV3 per la temporada que ve

- Advertisement -

Tot i el delicat moment econòmic i polític, TV3 va mantenir l’èxit de les seves ficcions amb una aposta segura (la 3a temporada de Merlí) i una de risc (Benvinguts a la família). Drama juvenil i humor negre van mantenir les nits del dilluns del primer i segon trimestre de l’any i el tercer ha estat el primer sense cap ficció pròpia. La situació canviarà passat l’estiu. La televisió pública catalana ha anunciat ja quina serà la propera sèrie que intentarà omplir l’espai de Merlí. Si no t’hagués conegut és el nom del nou producte que es va començar a rodar al mes de maig sota les ordres de Kiko Ruiz Claverol. La ficció parteix d’una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista.

- Advertisement -

La trama gira al voltant de l’Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l’Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills que veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L’aparició d’una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

- Advertisement -

Kiko Ruiz Claverol, que ja té experiència en sèries de TV3 com Ventdelplà i Kubala, Moreno i Manchón, dirigirà en col·laboració de Joan Noguera aquesta nova producció on també hi apareixeran Paula Malia, Montse Guallar, Abel Folk i Sergi López, entre altres. En un comunicat TV3 defineix Si no t’hagués conegut com un drama romàntic, de 10 capítols de 50 minuts, que es convertirà en la nova sèrie de la cadena per a la tardor.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents