‘Benvinguts a la família’, una sèrie de TV3 que explora l’humor negre i familiar ‘Benvinguts a la família’, una sèrie de TV3 que explora l’humor negre i familiar
Melani Olivares i Yolanda Ramos són les protagonistes d'aquesta ficció que tindrà 13 capítols ‘Benvinguts a la família’, una sèrie de TV3 que explora l’humor negre i familiar

L’humor negre i familiar és l’ingredient principal de Benvinguts a la família una nova sèrie que prepara TV3 i que verurà la llum l’any que ve. Aquest octubre ha començat el rodatge d’aquesta ficció de 13 capítols protagonitzada per Melani Olivares i Yolanda Ramos, entre d’altres. La protagonista de la sèrie és l’Àngela, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques posen la família en una situació límit i es veu obligada a enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa vint anys que no parla. Aquest és el punt de partida de Benvinguts a la família, una comèdia per a tots els públics, caracteritzada per un marcat humor negre.

Benvinguts a la familia

Benvinguts a la família està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i compta amb la producció executiva de Pau Freixas i la direcció argumental d’Ivan Mercadé. La nova sèrie consta de 13 capítols, de 50 minuts de durada que veurem en una data encara per determinar de l’any 2018. A més de Melani Olivares (Àngela) i de Yolanda Ramos (Victòria), també formen part del repartiment els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*