Esperit nadalenc a la granja

- Advertisement -

Per Nadal no només arriben blockbusters de Hollywood i pel·lícules d’animació sortides dels despatxos de les grans majors. El dia 29 arriba de desembre als cinemes el film noruec La Klara i el Nadal a la granja una pel·lícula de dibuixos d’aquestes que es poden veure amb tota la família i amb molt esperit nadalenc. El film està dirigit per Will Ashurst i el podem gaudir també en llengua catalana.

- Advertisement -

La història ens explicarà com la Klara, una jove vaca de la ciutat, està molt emocionada per passar el seu primer Nadal a la granja del seu pare. El problema, però també està decebuda perquè ell no acostuma a celebrar les vacances. Quan avisen, inesperadament, al seu pare per tal que ajudi una veïna, la Klara veu l’única oportunitat per portar un ambient nadalenc a la granja amb el suport d’un elf descarat. El film és la segona part de la pel·lícula La Klara i el lladre de pomes que es va estrenar just abans del tancament per la pandèmia de Covid-19 el març del 2020.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents