Qui està robant les pomes de la granja?

- Advertisement -

Música, investigació i vida rural son alguns dels ingredients del film La Klara i el lladre de pomes que arriba als cinemes també en llengua catalana aquest divendres 13 de març. El film noruec explica la història de la Klara, una jove vaca que viu a la ciutat amb la seva mare i somia amb convertir-se en una estrella de la música.

- Advertisement -

La protagonista rep una carta del seu pare, a qui no ha vist en molts anys, i viatja al camp per trobar-se amb ell. Allà, l’ajudarà a salvar la seva granja, descobreix qui és el bandarra que es menja les pomes, fa el seu primer amic i entén que hi ha moltes maneres de convertir-se en un estella… Tot plegat una barreja d’aventures, superació personal i una mica de misteri…

- Advertisement -

El film és el tercer llargmetratge d’animació dirigit per la directora Lise I. Osvoll especialitzada en pel·lícules de dibuixos pensades per a un públic infantil. Osvoll va guanyar l’Amanda Award a la Millor Pel·lícula per a nens per la seva anterior pel·lícula Vaixells al rescat l’any 2010. La Klara i el lladre de pomes pretén mostrar com els somnis poden ser complerts encara que no sigui de la manera que imaginàvem inicialment.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents