El Cinèfil Pòdcast (T2-E7): Premis i premiats catalans (Especial Gaudí-Goya)

- Advertisement -

Ja som al febrer, un mes caracteritzat pels premis de cine d’aquí, els Gaudí i els Goya. Els atorgats per l’Acadèmia del Cinema Català es van celebrar el passat diumenge 4 de febrer, i dues pel·lícules van ser les clares vencedores: Creatura i Saben Aquell. I el pròxim dissabte 10 de febrer es lliuren els de la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, que tenen com a clares favorites la coproducció catalana 20.000 especies de abejas i La Sociedad de la Nieve.

- Advertisement -

- Advertisement -

Al setè episodi de la segona temporada de El Cinèfil Pòdcast fem tertúlia per parlar de premis i premiats amb pedigrí català amb el director de la revista digital El Cinèfil, J.R. Armadàs i amb la participació especial de la codirectora del FIC-CAT, Cris Gambín, que torna a aquest el seu pòdcast.

I no oblidem els nostres estimats col·laboradors, Jan Romaní, Joan M. Mas i Marc Orra, que a les seves respectives seccions confirmen que els catalans fan coses, cinematogràficament parlant.

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents