today-is-a-good-day

El Cinèfil Pòdcast #27: Famílies, èxodes i espies

- Advertisement -

L’episodi 27 d’El Cinèfil Pòdcast us ofereix una hora del bo i millor del món del cinema i les sèries amb els col·laboradors habituals:

Podcast cinema

- Advertisement -

- Advertisement -

La Cris Gambín, que torna amb el barret posat de codirectora del Festival Internacional de Cinema en Català, el FIC-CAT, per compartir-nos la darrera hora del certamen que està a punt d’inaugurar la seva 15a edició. Precisament, una de les protagonistes de la nova edició del festival de cinema de Roda de Berà serà la directora i muntadora cambrilenca Mònica Cambra, que competeix a la Selecció Oficial amb Un sol radiant, amb qui parlarem a la secció L’Entrevista.

També comptarem amb el J.R. Armadàs, que recupera el seu rol de Recomanador, després de ser el Cronista del Festival de Cannes, per parlar-nos de dues sèries d’espies, Fubar i Citadel.

Torna també el Xavier Pérez amb la seva secció Llenguatge i Memòria, on analitzarà el fenomen recent dins el cinema espanyol: la recerca del nord geogràfic i antropològic com a font d’inspiració.

I el Marc Orra, que entrarà Dins el Camerino del director Jeff Nichols per parlar-nos d’una de les seves millors obres: Take Shelter

El Cinèfil Pòdcast es pot escoltar en directe, els divendres de 18 a 19 h a Ràdio Cambrils (90.0 FM), i els dilluns en reemissió, d’11 a 12 h. I a la carta, a les plataformes Spotify i Ivoox.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents