Contingut infantil: el més buscat a la xarxa en català

- Advertisement -

El que més busquen les famílies a les plataformes són continguts per veure amb els menuts de la casa. Així ho demostren les dades del portal Desdelsofa.cat que des que va posar-se en funcionament ha registrat cada mes moltes demandes en aquesta línia. Per primera vegada des que tenen dades, però, el tres gèneres més cercats canvien, si bé l’Infantil i l’Anime es mantenen en primer i tercera posició.

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Comèdia
 3. Anime
 4. Animació
 5. Acció

Per continuar amb les cerques mirem el rànquing amb les 10 plataformes més cercades.

 1. Prime Video 26 %
 2. Netflix 16 %
 3. Disney+ 15 %
 4. Altres Plataformes 14 %
 5. FilminCAT 9 %
 6. Rakuten TV 5 %
 7. Movistar+ 4 %
 8. Les plataformes de la resta de televisions 4 %
 9. HBO Max 4 %
 10. 3 a la carta 3 %
- Advertisement -

- Advertisement -

Prime Video, Netflix, Disney+ repeteixen posicions respecte al Top 10 del mes passat. Per primer cop la suma de la resta de plataformes que no surten al rànquing (una vintena), avancen a FilminCAT que cau a la cinquena posició, perdent punts de cerca, com la resta de plataformes habituals al TOP 5. Al mateix temps destaca la plataforma de TV3, 3 a la carta, puja un punt, però segueix a la cua del rànquing. Movistar+ continua perdent pistonada i aquest mes ha estat avançada per Rakuten TV, que per primer mes arriba als 5 punts de cerca. Segurament, el més destacat d’aquest mes és la tornada de HBO Max al rànquing amb un 4% de les cerques.

TOP 5 Pel·lícules

 1. Earwig i la Bruixa (AppleTV, FilminCAT, iTunes i Rakuten TV)
 2. La vida sense la Sara Amat (Xala!)
 3. Allà on viuen els monstres (Prime Video)
 4. Pànic (Netflix)
 5. El Senyor dels Anells II: Les dues torres (Prime Video i Rakuten TV)

Earwig i la Bruixa, l’única producció de l’Studio Ghibli disponible en català a les plataformes, liderar el Top 5 de pel·lícules més cercades a la web. Seguida per La vida sense la Sara Amat una pel·lícula que ha estat d’actualitat aquestes setmanes gràcies a la sèrie Cucut de TV3. Allà on viuen els monstres repeteix al Top5 i Pànic recentment reincorporada a Netflix i El Senyor dels Anells II: Les dues torres amb el doblatge en català acabat d’incorporar a Prime Video tanquen el rànquing de les 5 pel·lícules més cercades.

TOP 5 Sèries

 1. Plats Bruts (3 a la carta, FilminCAT, Prime Video i YouTube)
 2. Doraemon (La colla)
 3. Pingu (YouTube)
 4. Detectiu Conan (Super3)
 5. Vida privada (3 a la carta, Apple TV, FilminCAT, Google Play, iTunes, Netflix i YouTube)

 La mítica sèrie Plats Bruts, que tothom va trobar a faltar quan YouTube va tancar el canal de TV3, arrasa aquest mes a la web, i no només és la sèrie més cercada, per primer cop una sèrie és el títol més cercat a la web, i no podia ser cap altra que Plats Bruts. Un mes més l’anime continua representat al rànquing de les sèries més cercades, aquest cop amb Doraemon a la segona posició, sèrie incorporada de nou a La Colla (el programa infantil d’À Punt) i un mes més El Detectiu Conan en quarta posició, per darrere de Pingu. Tanca el rànquing la minisèrie Vida Privada, acabada d’incorporar a Netflix, però que per un error d’indexació de la plataforma als detalls diu que l’àudio està en castellà llatinoamericà i no en català, però tranquils, l’àudio és en la nostra llengua.

Rànquing Versions

 1. VC 73,7 %
 2. VOSC 12,3 %
 3. VC-Valencià 5,2 %
 4. VC-Balear 3,1 %
 5. Aranès 2,2 %
 6. Multilingüe 1,4 %
 7. 3D 1,4 %
 8. Sense diàlegs 0,7 %

La versió en català continua liderant molt destacadament el rànquing de les versions més cercades, i a més a més les versions en català valencià i balear, avancen a les versions en aranès.

Rànquing Produccions

 1. Sèries 48,5 %
 2. Pel·lícules 46,0 %
 3. Curts 3,7  %
 4. Programes 1,8 %

Per primera vegada les sèries són el tipus de producció més cercada a la web desdelsofa.cat, mantenint un frec a frec amb les pel·lícules. Totes les dades estan adquirides de forma del tot anònima a través de les cerques de la web.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents