TV3 estrena ‘Cucut’, spin-off de ‘La vida sense la Sara Amat’

- Advertisement -

La novel·la La vida sense la Sara Amat de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015, va fer el salt al cinema l’any 2019, de la mà de la productora Isona Passola i la directora Laura Jou, una adaptació que va rebre elogis de la crítica i del públic. Recordo, en acabar la seva projecció al FIC-CAT 2019, el públic dempeus una bona estona aplaudint l’equip de la pel·lícula. De fet, el film va guanyar el Premi del Públic d’aquella edició, i també el Premi a la Millor Fotografia per a Gris Jordana. També va guanyar el Gaudí a Millor Música Original i Premi del Públic i Premi de la Crítica al BCN Film Fest.

Ara, tres anys després, arriba la sèrie Cucut, definida com un drama amb vocació de thriller, que situa l’acció dos anys després del final de la pel·lícula. La Sara Amat continua desapareguda i al poble de Trinquet no n’han tornat a saber res. El Pep, que sempre n’ha estat enamorat, decideix sortir a buscar-la, en un intent desesperat d’entendre com i per què va fugir.

- Advertisement -

Road movie de dos adolescents

- Advertisement -

Cucut es presenta com una road movie de dos adolescents: la Sara, que carrega un gran secret, i el Pep, la innocència que intenta salvar, com sigui, el seu amor de joventut. Malgrat que la Sara, adolescent i sola davant del món, s’enfronta a diversos perills, no pensa tornar mai més a casa. En Pep l’acompanya en la seva fugida amb la intenció de saber què amaga la Sara i com pot ajudar-la.

La sèrie recupera gran part de l’elenc que va formar part de La vida sense la Sara Amat, començant pels seus dos joves protagonistes, el Pep i la Sara, interpretats per Biel Rossell i Maria Morera (recentment guardonada al Premi Gaudí a Millor Actriu per Libertad de Clara Roquet). Altres personatges que tornarem a veure són l’Antoni Vidal (Isaac Alcayde), l’Amat (Jordi Figueras), la Carme (Anna Sabaté) o el López (Joan Amargós), i també veurem cares noves com les del tinent Fernando Monteagudo (Marc Martínez), el Rubio (David Bagés) o el Cristian Vidal (Lluís Febrer).

Els fets de Cucut succeeixen durant la Setmana Santa de 1985, en què, a la investigació per la desaparició de la Sara -i posteriorment del Pep-, s’hi sumarà una nova investigació per l’aparició d’un cadàver al bosc. Drama i suspens sembla que aniran de la mà i en augment a cada capítol.

Rodatge arreu de Catalunya

Isona Passola és la responsable de la idea original d’una sèrie que s’ha dut a terme amb set setmanes de rodatge a 12 localitats arreu de Catalunya. Laura Jou torna a estar a la direcció, en el cas de la sèrie de manera conjunta amb Fernando Trullols.

Cucut consta de 5 capítols de 45 minuts de durada cadascun, el primer dels quals s’emetrà per TV3 dilluns 28 de març. Per arrodonir l’estrena de la sèrie, TV3 emetrà diumenge 3 d’abril a les 23.50 La vida sense la Sara Amat.

Cucut és una coproducció de Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i la XAL, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents