‘Bola de Drac Z Kai’ arriba als cinemes

- Advertisement -

Aquest estiu desbloquejarem un repte: veure Bola de Drac Z Kai als cinemes. La distribuïdora catalana SelectaVisión ha anunciat que ha adquirit els drets de distribució per a Espanya de la mítica sèrie Bola de Drac Z Kai. I per celebrar-ho han decidit traslladar la festa als cinemes per primera vegada. Evidentment, això serà una festa de la nostàlgia.

La gran festa dels superguerrers de l’espai se celebrarà als cinemes el 20 de juliol, amb l’estrena dels 4 primers episodis de la mítica sèrie d’Akira Toriyama amb doblatge català. Per altra banda, la plataforma especialitzada AnimeBox ha anunciat que pròximament inclourà la sèrie al seu catàleg d’anime. Així, després d’aquesta estrena dels 4 primers episodis a cinemes, tots els fans podran continuar l’aventura de Goku i els seus amics a la plataforma.

‘Bola de drac’: un mite immortal que vam descobrir en català

- Advertisement -

Bola de Drac Z Kai: una remasterització

- Advertisement -

Però, què és això del Z Kai? Quina diferència hi ha amb Bola de Drac Z “normal”? Posem-nos en context. L’última vegada que vam poder gaudir de Bola de Drac en català va ser el setembre de l’any 2011. El ja desaparegut Canal 3XL va emetre Bola de Drac Z Kai que no és res més que una remasterització de Bola de Drac Z. Llavors es va fer per celebrar el 20è aniversari de la seva creació. Els canvis són els següents:

  • Es va passar al format apaïsat (propi dels nous televisors)
  • Es va acolorir de nou i també es va millorar l’efecte 3D.
  • Es van reduir els episodis. De 291 episodis es va passar a 159 eliminant trams sencers com el d’en Garlic Jr.

El resultat va ser una nova onada de nostàlgia a TV3 i un munt de públic nou que va descobrir en català i en obert la sèrie que va transformar la infància de milers de catalans als anys 90. Per cert, si teniu més ganes de Bola de Drac recordem que aquest 2024 s’estrena una nova sèrie. Aquí teniu tot el que sabem sobre Bola de Drac Daima.

‘Bola de Drac Daima’, la nova sèrie d’en Goku i els seus amics

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents