El mal rotllo de ‘Black Mirror’ continua

- Advertisement -

Una de les sèries que més impacte ha ocasionat torna en breu amb noves histories sobre “un futur que hauríem d’haver vist venir”.  Aquesta vegada s’ha optat per reduir el nombre de capítols a 3, la mateixa xifra que tenia la ficció quan es va estrenar a Channel 4, abans del seu pas per Netflix. Amb els anys la qualitat havia baixat, potser perquè les temporades eren massa extenses, i potser ara és una bona oportunitat per a recuperar el nivell inicial. Per cert, si voleu una guia sobre l’última temporada no us perdeu aquest article…

- Advertisement -

Black Mirror és una sèrie antològica on cada capítol és una història independent que s’endinsa en la inquietud col·lectiva del món modern. Cada trama està plena de suspens i explora l’imaginari del panorama tecnològic actual i arriben a un desenllaç sorprenent, inquietant i inoblidables. Sens dubte, la tecnologia s’ha integrat a les nostres vides i rutines en tots els aspectes. Així doncs, la sèrie actua com a un fosc mirall que reflecteix l’existència humana al segle XXI.

- Advertisement -

Les noves histories són fruit de la ment de Charlie Broooker (Dead Set), mentre que la producció recau en la productora Annabel Jones. Enguany compta amb un elenc encapçalat per estrelles de la talla de Anthony Mackie (Falcon a Avengers), Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta a Aquaman), Topher Grace (Interstellar), Damson Idris (Snowfall), Andrew Scott (Moriarty a Sherlock), Nicole Beharie (sèrie Sleepy Hollow), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol.2), Angourie Rice (Spider-Man: Homecoming), Madison Davenport (Sharp Objects) i Ludi Lin (Power Rangers).

La cinquena temporada serà de 3 capítols amb una durada aproximada de 60 minuts cadascun, que estaran disponibles a Netflix a partir del 5 de juny. A continuació es pot gaudir del primer avançament oficial, el qual promet emocions fortes i estar al nivell de les primeres temporades:

https://youtu.be/gy4d65HUbwc

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents