‘Frozen’ torna per Nadal en forma de curtmetratge

- Advertisement -

Frozen ha estat el gran èxit del Disney dels últims anys. No només és la novena pel·lícula més taquillera de la història sinó que ja és la pel·lícula animada del gegant Disney que ha recaptat més diners al llarg de la seva llarga història. El film estrenat el 2013 va recaptar 1,278 milions de dòlars arreu del món… Una autèntica animalada! En resum és (encara) la pel·lícula de dibuixos que més diners ha fet de totes que s’han produït al món mundial.

Per tot això no és d’estranyar que Disney (que de fer calers en sap una estona) ja prepari una seqüela. Però abans d’això podrem veure un curtmetratge titulat Olaf’s Frozen Adventures que es podrà veure aquest desembre si vas al cine a veure Coco, el film de Pixar que pretén trencar la taquilla aquest Nadal. Encara haurem d’esperar uns mesos a veure’l però ja ha sortit el primer tràiler.

- Advertisement -

- Advertisement -

El curt de 21 minuts es planteja com una mena de mini-seqüela del l’èxit de la pel·lícula original i comptarà amb la presència de l’Anna i l’Elsa i aprofundirà en les tradicions de Nadalenques. La pel·lícula curta es va anunciar inicialment com un especial fet per la televisió que s’havia de  projectar aquest Nadal però Disney han canviat d’opinió i ha preferit que els fans de la pel·lícula passin pel cine i de passada ajudin a Coco a fer més caixa ja que alguna cosa els diu que no serà precisament un èxit sonat.

Malgrat veurem les princeses de Frozen, el protagonista de la cinta és el ninot de neu més famós del món. Si Disney encerta potser s’endú un nou Oscar com el que l’any passat pel curt animat Piper. La companyia té una llarga experiència i un palmarès de premis que no és precisament petit…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents