No subestimis el poder de la música No subestimis el poder de la música
El nou film de Disney Pixar, 'Coco' s'estrenarà el pròxim mes de desembre No subestimis el poder de la música

Fa uns mesos comentàvem les diferents pel·lícules d’animació que es podran veure al llarg d’aquest 2017. Per ara, ja han passat per la gran pantalla el film japonès Your Name, The Lego Batman Movie i la tercera entrega dels Barrufets. La pròxima aventura provinent des de la casa Disney serà Coco. El film explica la història d’en Miguel, un noiet apassionat per la música que aspira a convertir-se en un gran músic algun dia.

Malauradament, una de les tradicions de la seva família és l’enigmàtica prohibició d’estar en contacte amb la música, un fet que evidentment Coco passarà per alt. Completament fascinat pel seu ídol, Ernesto de la Cruz, i amb la idea de demostrar el seu talent, el protagonista d’aquesta història realitzarà un viatge sorprenent fins a la Terra dels Morts. Allà coneixerà l’Héctor i junts emprendran un camí ple d’aventures per intentar desvelar la veritat que s’amaga rere la història familiar de Miguel.

El film que s’estrenarà el pròxim mes de desembre i també podrà veure’s en català. Està dirigit per Lee Unkrich, responsable d’altres pel·lícules de la fàbrica Disney-Pixar com Toy Story 3 i, codirigida per Adrian Molina, membre de l’equip creador de Monstruos University.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*