‘007’s Road to a Million’, el reality de Brian Cox

- Advertisement -

Brian Cox (Succession), l’actor escocès guanyador d’un premi Emmy i un Globus d’Or, ha estat elegit com a The Controller, l’enigmàtic personatge que controlarà el destí dels concursants al pròxim programa 007’s Road to a Million, que s’estrena el 10 de novembre a Prime Video.

007’s Road to a Million
007’s Road to a Million

- Advertisement -

The Controller és un dolent culte que gaudeix de la dificultat in crescendo dels viatges i preguntes que els concursants han de superar. Té milions de lliures per regalar, fins a 1 milió per parella de concursants, però no ho posarà fàcil. Mentre aguaita a les ombres, vigila i controla tot el que està passant.

Concurs d’intel·ligència, resistència i heroisme

- Advertisement -

A 007’s Road to a Million, seguirem a nou parelles de concursants que competiran en una gran aventura amb l’objectiu de guanyar el premi final d’1 milió de lliures. Rodat a diversos dels llocs més emblemàtics de la saga James Bond, des de les Terres Altes d’Escòcia passant Venècia o Jamaica, aquest format cinematogràfic serà una autèntica prova d’intel·ligència, resistència i heroisme.

007’s Road to a Million
007’s Road to a Million

The Controller amaga deu preguntes arreu del món per a cada parella. Per assolir aquestes preguntes, les parelles s’enfronten a reptes inspirats en Bond, que porten al límit la seva força física i les seves reserves mentals. Cada pregunta val una quantitat creixent de diners i, si es respon correctament, dipositen l’efectiu i continuen amb la pregunta següent. Si s’equivoquen, el seu viatge s’ha acabat.

007’s Road to a Million és una col·laboració entre Amazon Studios, EON Productions, 72 Films i MGM Alternative.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents