Zoom Festival: la gran festa de la TV

- Advertisement -

El Zoom va ser el primer festival de l’estat espanyol que va apostar pel cinema per a la petita pantalla. Actualment s’ha convertit en un festival de prestigi per a la indústria i en una cita indispensable per als amants de la ficció i els formats televisius.

- Advertisement -

Aquest any  la Secció Oficial del Festival mostrarà nou  films produïts a Espanya, Xile, Japó, Alemanya, Brasil, França i Hongria. El film que obrirà enguany el Festival Zoom és La dona del segle (Espanya, 2018), dirigida per Sílvia Quer i ambientada en la convulsa Barcelona de les vagues i el pistolerisme del 1919.

- Advertisement -

En aquesta secció també s’hi presentaran els films  Mary & Mike  de Julio Jorquera i Esteban Larraín, Kurara de Taku Katô, Alles Isy de Mark Monheim, Sob Pressão  d’Andrucha Waddington i Mini Kerti, Le temps des égarés de Virginie Sauver, Örök Tél (Eternal Winter) d’Attila Szász, Asesinato en la universidad d’Inaki Peñafiel i Cançó per a tu d’Oriol Ferrer. La majoria de les pel·lícules seleccionades són drames històrics inspirats en fets reals i ambientats en diferents episodis contemporanis com el franquisme, el nazisme, la dictadura d’Augusto Pinochet o el drama actual dels refugiats.

A més, el Festival Zoom compta amb altres seccions dedicades al cinema documental, les sèries de televisió i també oferirà xerrades i activitats per als profesionals del sector. Aquí podeu consultar la programació completa. El festival és una iniciativa organitzada per l’Ateneu Igualadí i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, Diputació de Barcelona, Departament Cultura de la Generalitat de Catalunya.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents