Michelle Obama, l’amiga de les titelles a ‘Waffles + Mochi’

- Advertisement -

Qui li havia de dir a Michelle Obama, la dona del primer president negre dels Estats Units, Barack Obama, que deixaria la Casa Blanca per regentar un supermercat habitat per aliments parlants? Dit així, sembla una broma, però no ho és. Estem parlant de Waffles + Mochi, una nova col·laboració de Higher Ground Productions, la productora fundada pel matrimoni Obama, amb Netflix.

Waffles_Mochi_2

- Advertisement -

La sèrie, dirigida a un públic familiar, narra l’espectacular viatge gastronòmic de Waffles i Mochi, dos grans amics que comparteixen el somni de convertir-se en xefs. En aquest periple, els protagonistes aprendran sobre diferents aliments, plats, tipus de cuina i cultures amb l’ajuda de la propietària del supermercat, la senyora Obama, un ‘magicarro’ volador que els servirà com a guia i la col·laboració de xefs de renom, com Massimo Bottura, Samin Nosrat o José Andrés, i famosos, com Gaten Matarazzo, Jack Black, Zach Galifianakis, Common o Sia.

‘Waffles + Mochi’ revelen les meravelles de cada mos i descobreixen que cada menjar és una oportunitat per a fer amics

- Advertisement -

Segons Netflix “Waffles + Mochi és una divertidíssima invitació perquè nens i adults cuinin junts a casa, descobreixin els secrets dels aliments i connectin amb cultures de diversos racons del món”. La sèrie, que està tota disponible des del 16 de març consta de 10 episodis i és, sens dubte. una de les apostes fortes per l’entreteniment infantil del gegant de l’streaming per aquest 2021. 

La sèrie està creada per Erika Thormahlen i Jeremy Konner, i protagonitzada per la citada Michelle Obama, Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi i Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop i Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie) i Andy Hayward (Puppet Swing).

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents