Un drama romàntic amb fantasmes

- Advertisement -

El nou film de David Lowery (Peter and de Dragon) va causar sensació en la passada edició del Festival de Sundance. La pel·lícula titulada, A Ghost Story, té a Casey Affleck i Rooney Mara com a protagonistes i els acompanya un tercer personatge, un fantasma. La distribuïdora A24 va presentar el primer tràiler amb una curta i clara sinopsi: la història d’un fantasma i la casa la qual ronda.

- Advertisement -

Com es pot veure en les primeres imatges, no es tracta d’una pel·lícula de fantasmes convencional. Però David Lowery no és un director convencional i, els assistents a Sundance, es van sorprendre gratament del retorn del director als seus orígens més independents. Sobretot, després d’haver-se passat per la casa Disney amb el film de gran pressupost Peter and the Dragon. A més, també està treballant en l’adaptació en imatge real de la pròxima pel·lícula de l’univers animat, en aquest cas, Peter Pan.

- Advertisement -

Lowery, ja havia treballat amb aquest duo de protagonistes, Casey Affleck i Rooney Mara, en el film En un lugar sin ley en la qual 262estaran acompanyats, com es pot veure en el tràiler, per Will Oldham. Segons sembla, el director manté el seu compromís de rodar pel·lícules més petites i de cine independent, tot i haver-se rodejat dels més grans de Hollywood.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents